Županija Dubrovnik

NA DANAŠNJI DAN 267 GRADSKIH SLUŽBENIKA

PORASTAO BROJ ZAPOSLENIH U GRADSKOJ UPRAVI 44 novozaposlena službenika i namještenika

NA DANAŠNJI DAN 267 GRADSKIH SLUŽBENIKA
Vijećnik Ljubo Nikolić postavio je pitanje gradonačelniku Matu Frankoviću o broju novozaposlenih službenika i namještenika  od kada su preuzeli vodeću funkciju Grada.
 
Gradonačelnik Franković je kazao kako je nakon što je stupio na dužnost gradonačelnika Grada Dubrovnika zatekao 223 zaposlena službenika i namještenika, a kako ih je na današnji dan u Gradu Dubrovniku zaposleno 267 što je povećanje od 44 novozaposlena službenika i namještenika.
 
"Najveći dio od 20 otpada na komunalne i prometne redar i službenike u novo osnovanom odjelu za Europske fondove", kazao je Franković ističući kako se dio njih financira iz EU fondova, a dio poticajima Hrvatskog zavoda za zapošljavanje za zapošljavanje pripravnika.
 
"Kako ja osim samog broja zaposlenika volim govoriti i o prihodima, sam troška ljudi u ukupnom Proračunu je za 14 posto manji nego 2016. Razlog tome je povećanje prihoda. Upravni odjela za EU projekte je glavni generator prihoda u Gradu. Vjerujem da ćemo na kraju sve uspjeti izbalansirati i da ćemo doći do idealnog broja od 200 zaposlenika" kazao je gradonačelnik.
 
Ljubo Nikolić je kazao da Franković počinje ličiti na svog prethodnika, odnosno bivšeg gradonačelnika Vlahušića koji se također pozivao na profitabilnost.

"Uspjeh se ne mjeri temeljem profita već na kvalitetu usluge koja se pruža građanima", kazao je Nikolić.
Naslovnica Dubrovnik

Najčitanije

Najnovije

Automobil se prevrnuo na krov

Automobil se prevrnuo na krov
Na državnoj cesti D-8 oko 18:00 sati došlo je do teže prometne nesreće u kojoj je ozljeđena jedna osoba. Automob...
Automobil se prevrnuo na krov

Sretan i brz kraj potrage

Sretan i brz kraj potrage
Iz policijske postaje Dubrovnik za Dubrovački vjesnik potvrdili su kako je portaga za 10-godišnjom djevojčicom, ...
Sretan i brz kraj potrage