Županija Dubrovnik

TRADICIONALNO DRUŽENJE U PRIRODI

Polaznici Sportske školice uživali u sportskim igrama na Lokrumu

TRADICIONALNO DRUŽENJE U PRIRODI
Tradicionalno u listopadu, Sportska školica Dubrovnik, održala je igre za polaznike školskog uzrasta (učenice i učenike prvih i drugih razreda osnovnih škola) na Lokrumu.
 
Uz natjecanje u sportskim igrama i igrama spretnosti, te traženje skrivenog blaga, koje su osmislili njihovi treneri, izrađivali su figure od papira s Brankom Mandićem, pjevali i igrali glazbene igre s Ivanom Pavlić, s pažnjom slušali bajku koju im je ispripovijedala Vanja Balent, te išli u obilazak botaničkog vrta s Katijom Dolinom.
 
Uz šezdesetak polaznika te njihovu braću i sestre, sunčano jutro za igre na Lokrumu iskoristili su i predstavnici Škole moderne glazbe, njihovi najmlađi polaznici “Dubrovački mališani” koji su bili gosti Sportske školice, nastavivši na taj način suradnju s Glazbeno edukativnim centrom Dubrovnik. Trenerima su u provedbi igara pomogli kao volonteri učenici prvih i drugih razreda Turističke i ugostiteljske škole Dubrovnik, te učenice četvrtog razreda Gimnazije Dubrovnik. Tradicionalni izlet organiziran je uz potporu Javne ustanove Rezervat Lokrum kojem posebno zahvaljujemo na gratis prijevozu naših malih sportaša.
 
 
Naslovnica Dubrovnik

Najčitanije

Najnovije