StoryEditorOCM
DubrovnikDANI MOBILNOSTI I EDUKACIJE 

MLADI NE PROPUSTITE 8. međunarodni sajam školovanja u inozemstvu

Piše DV Foto: DV
11. listopada 2018. - 19:04
U sklopu Dana mobilnosti i edukacije Institut za profesionalno usmjeravanje i međunarodnu suradnju u obrazovanju Educa i BHV Education organiziraju 8. međunarodni sajam školovanja u inozemstvu. Sajam će se održati od 12. do 16. listopada 2018. u Zagrebu, Splitu i Dubrovniku. 

Ove godine na Sajam dolaze fakulteti i škole iz Velike Britanije, Švicarske, Danske, Španjolske, SAD-a, Kine i Singapura. Svi zainteresirani moći će se osobno informirati o obrazovnim programima kod predstavnika pojedinih institucija. Na Sajmu će se održavati i edukativna predavanja i radionice s aktualnim temama iz obrazovanja koje će voditi predstavnici gostujućih fakulteta te vanjski gosti izlagači.
 
Kao posebni gosti izlagači, predavanje će održati i Putoholičari te ispričati svoju priču putovanja po Sjedinjenim Američkim Državama.
 
Učenici, studenti, roditelji kao i svi koje zanima cjeloživotno obrazovanje na jednom mjestu imati će priliku popričati sa predstavnicima obrazovnih institucija iz cijelog svijeta kao i prisustvovati predavanjima zanimljivih tematika:
 
·         Studij u Velikoj Britaniji
 
·         Studij u Danskoj i Nizozemskoj
 
·         Profesionalno usmjeravanje
 
·         Srednja škola u inozemstvu
 
·         Putopisno predavanje by Putoholičari: Route 66
 
 
Više info: https://bhvedu.com/2018/08/30/dani-mobilnost-edukacija-medunarodni-sajam-skolovanje-inozemstvo/
 
 
19. travanj 2024 18:57