StoryEditorOCM
DubrovnikSTANICA 50

COCA-COLA PROJEKT Sveučilište u Dubrovniku osvojilo studentski klub!

Piše PSD.
3. srpnja 2018. - 10:45

Sveučilište u Dubrovniku pobijedilo je u nagradnoj igri Coca-Cole i osvojilo studentski klub, javlja Informadur.

Prenosimo zahvalu predsjednika Studentskog zbora Jakše Ćeba.

Drage studentice i studenti, nastavno i nenastavno osoblje Sveučilišta u Dubrovniku, sugrađanke i sugrađani,
Velika nam je čast i zadovoljstvo podijeliti s vama našu radost i priopćiti vam da je Sveučilište u Dubrovniku pobijedilo u nagradnoj igri i osvojilo studentski klub koji uređuje Coca-Cola projektom Stanica 50 povodom obilježavanja 50 godina proizvodnje i poslovanja u Hrvatskoj.

Riječ je o privlačnim, funkcionalno uređenim i tehnički opremljenim prostorima namijenjenim za održavanje predavanja, radionica i tribina te za učenje i rad na studentskim projektima, ali i sve druge aktivnosti s pomoću kojih se korisnici mogu dodatno obrazovati i usavršavati.

Ovo studentsko središte vrijedan je resurs svih studenata i mladih koji će podići studentski standard i kvalitetu, te potaknuti izvannastavne aktivnosti. Studentski zbor koji provodi mnogobrojne projekte, od iduće će akademske godine imati još jedno mjesto u kojem će okupljati studente. Nastojat ćemo u okviru svojih aktivnosti posvetiti veliku pažnju i brigu oko novog studentskog kluba, te privući sve studente i mlade na zajednička druženja, učenja i razvijanje kreativnih potencijala.

S obzirom da su naši Odjeli dislocirani iskoristit ćemo priliku kako bi integrirali studente i u suradnji s njima bili kreatori studentskog života. Natpis na ulazu u Grad glasi „Dubrovnik – sveučilišni grad“, međutim mi vjerujemo u „Dubrovnik – studentski grad“ i smatramo kako će adaptacijom ovog kluba naš Grad biti korak bliže tom epitetu, iako će pravi smisao studentskog grada dobiti izgradnjom studentskog doma kojeg svi nestrpljivo očekujemo.

Naša posebna zahvala ide Coca-Coli, kao i svima vama dragi naši koji ste podržali ovaj projekt i bez čijih glasova ovo ne bi bilo moguće. Upravo ste vi uz podršku medija kojima se također neizmjerno zahvaljujemo pomogli u prvom koraku prema izgradnji studentskog središta na Sveučilištu u Dubrovniku.

Otvorenje studentskog središta planirano je krajem rujna, a o svim ostalim informacijama redovito ćemo vas izvještavati.

Predsjednik Studentskog zbora Jakša Ćebo

20. travanj 2024 01:11