StoryEditorOCM
DubrovnikMARKO POTREBICA REAGIRA NA PROZIVKE IZ HNS-A

Hvala HNS-u na potvrdi da sam svetac

Piše DV
20. lipnja 2018. - 21:15

Ravnatelj Studentskog centra te predsjednika Gradskog vijeća Grada Dubrovnika, Marko potrebica, reagirao je na prozivanje iz HNS-a za kršenja Zakona o javnoj nabavi po pitanju gradnje Studenstkog doma.
- Nakon što su me godinama provjeravali i  tražili nepravilnosti u mom radu konačno su našli da SC odnosno djelanik zadužen za taj posao nije objavio prazan list papira, odnosno Plan nabave za 2017. godinu na web stranici kao ranijih godina. Plan nabave je prazan jer nemamo nabava iznad 20.000 kuna .
 Jasno je da se Obradović i HNS bave budalaštinama kako bi protuzakonite kriminalne radnje njihovih čelnika u gradskim tvrtkama pokušali opravdati i staviti znak jednakosti sa neobjavljivanjem praznog papira odnosno Plana nabave na stranicama Studentskog centra. Iako je od njih, previše je. Plan nabave i novi Pravilnik su uredno doneseni u propisanoj proceduri, ali omaškom djelatnika nisu postavljeni na web kao prethodnih godina. Hvala im na zapažanju i pracćnju, ali mi nikada necemo biti isti – ističe Potrebica u priopćenju. 
 

25. travanj 2024 06:49