StoryEditorOCM
DubrovnikSA SREĆOM, PRIJATELJU I KOLEGA

Naš Emir pošao u mirovinu!

Piše DML
23. svibnja 2018. - 14:51

Naš kolega i prijatelj, Emir Hadžiahmetović, dugogodišnji djelatnik Dubrovačkog vjesnika, pošao je u zasluženu mirovinu.
Nakon pune 42 godine rada, koje je proveo kao vozač, distributer i tiražer, umirovio se u ožujku ove godine, dan prije nego je napunio 65 godina života.

- U Dubrovački vjesnik došao sam 1990., iz Slobodne Dalmacije, gdje sam radio desetak godina. Moj prijatelj Maro Racanović bio je distributer novine Dubrovački vjesnik, a ja Slobodne Dalmacije. Posao mi je bio svako jutro uzeti novine u 2 ujutro i podijeliti ih po kioscima i butigama. Tako sam preuzeo i Dubrovački vjesnik. U to vrijeme naša se novina tiskala u tiskari 'Oslobođenja' u Sarajevu, pa sam svaki tjedan s jednim novinarom i materijalima u kovčegu četvrtkom navečer putovao za glavni grad BiH. U petak ponovno bismo se vraćali u Dubrovnik i odmah bih počeo dijeliti novine, od Neretve pa sve do Konavala. Tada su bile butige u svakom selu! - sjeća se Emir, koji sa suprugom Mirsadom ima tri kćeri – Vanis, Iris i Ines – a ponosni su djed i baka tri unučice – Irineje, Hanne i Arije.

Dragi naš prijatelju i kolega, sa srećom od cijele redakcije Dubrovačkog vjesnika!

20. travanj 2024 11:11