Županija Dubrovnik

KOTARSKI IZBORI

Tko su predsjednici gradskih odbora?

KOTARSKI IZBORI

Održan je prvi krug konstituirajućih sjednica gradskih kotareva i mjesnih odbora u Gradu Dubrovniku, nakon kotarskih izbora održanih 22. travnja 2018. Prilikom konstituiranja izabrani su i predsjednici mjesnih samouprava za osam gradskih kotareva i jedan mjesni odbor, dok će se ostali mjesni odbori konstituirati idući tjedan.

Tako je u Gradskom kotaru Pile Kono za predsjednicu izabrana Katarina Doršner (HDZ), za predsjednika GK Grad izabran je Marin Krstulović (KLGB), a u GK Ploče iza Grada izabran je Srđan Obad (KLGB). Dan iza na konstituirajućim sjednicama gradskih kotareva za predsjednika GK Gruž izabran je Antun Česko (HDZ), u Lapadu Nikola Babić (HDZ), u Komolcu Nikša Sentović (HDZ), u Mokošici Nikolina Pozniak (HDZ), dok je na Montovjerni za predsjednika izabran Nikša Đerek (DUSTRA) na razdoblje od jedne i pol godine, nakon čega funkciju preuzima HDZ do kraja 4-godišnjeg mandata.

Održana je i konstituirajuća sjednica Mjesnog odbora Bosanka, na kojoj je za predsjednika izabran nezavisni kandidat Luko Paskojević. Preostalih 16 mjesnih odbora formirat će se na sjednicama 21. i 22. svibnja, priopćili su iz gradske uprave.

Naslovnica Dubrovnik

Najčitanije

Najnovije

Dio Šumeta danas bez vode

Dio Šumeta danas bez vode
Zbog radova na vodoopskrbnoj mreži 24. siječnja bez vode će biti zapadni dio sela Šumet u vremenu od 9.00 do 13....
Dio Šumeta danas bez vode