Županija Dubrovnik

DUBROVNIK, KORČULA, PLOČE, METKOVIĆ, VELA LUKA i BLATO

FORUM ŽENA ŽUPANIJSKOG SDP-a ORGANIZIRAO HUMANITARNU AKCIJU Omiljeni cvijet Ane Rukavine

DUBROVNIK, KORČULA, PLOČE, METKOVIĆ, VELA LUKA i BLATO

Forum žena SDP DNŽ organizirao je humanitarnu akciju Omiljeni cvijet Ane Rukavine u Dubrovniku, Korčuli, Pločama, Metkoviću, Vela Luci i Blatu. 
 
Podijeljeno je 1850 cvjetova, a zahvaljujući donacijama građana, prikupljeno je gotovo dvadesetak tisuća kuna. Važna su sredstva koja će biti usmjerena za rad Zaklade Ana Rukavina, ali važnije je razvijanje svijesti o potrebi darivanja. 
 
Zaklada svojim radom doprinosi razvoju Registra dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica i radu Banke krvi iz pupkovine. Humanitarnoj akciji u Pločama  priključila se i jedna  sugrađanka, oboljela od teške bolesti, ali zahvaljujući doniranim krvotvornim stanicama je danas zdrava. 
 
Vlastitim  iskustvom ukazivala je na jednaku važnosti  postojanja i rada Zaklade u sustavu liječenja oboljelih, kao i bolnica.  Pozivala je sugrađane na  odaziv u donaciji sredstava i eventualnom upisu u Registar donatora, kako bi mnogi oboljeli imali pravo na život.  Time je naglasila značaj Aninih riječi i apela " Želim život" .
 
Ovom prilikom predsjednica Foruma žena SDP DNŽ  Slavenka Mušan, zahvaljuje svima koji su dali svoje priloge, kao i kolegicama, koje su se uključila u ovu, svima nama važnu humanitarnu akciju.
 

Naslovnica Dubrovnik

Najčitanije

Najnovije

Dio Šumeta danas bez vode

Dio Šumeta danas bez vode
Zbog radova na vodoopskrbnoj mreži 24. siječnja bez vode će biti zapadni dio sela Šumet u vremenu od 9.00 do 13....
Dio Šumeta danas bez vode