StoryEditorOCM
DubrovnikOBAVIJEST IZ GRADA

Privremena regulacija prometa na dijelu Ulice Frana Supila

Piše PSD.
8. ožujka 2018. - 12:41

Zbog izvođenja radova na asfaltiranju Ulice Frana Supila u Dubrovniku, a na dijelu od hotela Excelsior pa do Vrata od Ploča ista će biti zatvorena za promet svih vozila, osim interventnih vozila od 8:30 sati na dan 8. ožujka do 10. ožujka 2018. godine.


U vrijeme izvođenja radova dozvolit će se prometovanje preostalim dijelom Ulice Frana Supila od spoja s Ulicom Petra Krešimira IV pa do spoja s Ulicom Vlaha Bukovca, odnosno do hotela Excelsior kao i na dijelu od izlaza s parkirališta "Tenis Tabor" pa do Vrata od Ploča uz uspostavu dvosmjernog režima prometovanja.

U vrijeme izvođenja radova na dijelu Ulice Petra Krešimira IV, od Turističko-ugostiteljske škole do okretišta Viktorija bit će omogućeno dvosmjerno prometovanje uz uporabu semafora.

Također, u navedenom periodu na spoju ulica II. Dalmatinske brigade i državne ceste D8 (vidikovac) omogućit će se skretanje ulijevo uz uporabu semafora pa će tako sva vozila koja prometuju iz Ulice II. Dalmatinske brigade prema Gružu i Lapadu moći skrenuti ulijevo.

Na navedenim lokacijama postaviti će se privremena prometna signalizacija pa molimo sve sudionike u prometu da prilagode kretanje privremenoj regulaciji prometa.

20. travanj 2024 09:53