Županija Dubrovnik

LAUS CC I DUBROVNIKPORTAL

SVAKI POKLON JE DOBRODOŠAO Budite dio humanitarne akcije darivanja djece Doma Maslina

LAUS CC I DUBROVNIKPORTAL

Od 2000. godine, dubrovačka tvrtka LAUS CC i dubrovnikportal organiziraju humanitarnu akciju u kojoj građani i tvrtke poklonima daruju djecu štićenike Doma Maslina.

Ovogodišnja akcija «Darujmo djecu iz Doma Maslina» trajati će do 20 .12.2017. kada ćemo, darujući od srca, unijeti veselje nadolazećih blagdana u Dom Maslina. Kako biste sudjelovali u akciji dovoljno je kupiti poklon i donijeti ga u prostorije tvrtke
LAUS CC, Vukovarska 23 (na 4. katu Atlant centra). Poklone nije potrebno umotati, jer ćemo to mi napraviti. Zato je i svaki, pa i najmanji kupljeni poklon dobrodošao, a od svih pristiglih poklona mi ćemo složiti po jedan prikladni poklon paket za svako dijete, prilagođen njezinoj/njegovoj dobi.

U Domu je trenutno 22 djece, od toga je 5 u nižim razredima (3 cure/2 mladića), 8 u višim razredima osnovne škole (3 cure/5
mladića), 8 srednjoškolaca (5 djevojaka/3 mladića) i 1 mladić u stambenoj zajednici. Hvala dragim sugrađanima koji već 17 godina sudjeluju u akciji darivanja djece Doma Maslina.

Naslovnica Dubrovnik

Najčitanije

Najnovije