StoryEditorOCM
DubrovnikPU DUBROVAČKO - NERETVANSKA

Poziv građanima: predložite lokacije za nadzor brzine

Piše PSD.
3. studenog 2017. - 19:43

Obzirom na pozitivne rezultate i veliki interes javnosti, ali i povećanje smrtnog stradavanja u prometnim nesrećama, prometna policija će na području cijele Hrvatske, pa tako i na području Policijske uprave ponoviti 24-satni pojačani nadzor brzine. Nadzor će se provoditi od 06,00 sati  23. do 06,00 sati 24. studenog 2017. g.

Policija nadzor brzine provodi na lokacijama koje su se, prema analizama, pokazale najkritičnije u smislu kršenja ograničenja brzine, ali ovom prilikom ponavljamo poziv građanima da nam od danas do 18. studenog 2017. g. predlože lokacije za koje oni smatraju da je potrebno nadzirati brzinu. Uključivanje građana u ovu aktivnost se pokazalo korisnim u preventivnom smislu, odnosno pokazalo se da ovakve aktivnosti podižu svijest kod vozača u odnosu na negativne posljedice prebrze vožnje, što je ujedno i cilj ove akcije.

Svoje prijedloge s naznakom „Prijedlog lokacije nadzora brzine“, građani mogu dostaviti na sljedeće način

elektroničkom poštom na adresu dubrovacko-neretvanska@policija.hr
telefonom na broj 020/443-051 (od 8 do 16 sati)


Nakon analize svih dostavljenih prijedloga građana, biti će izabrane lokacije pogodne za nadzor brzine. Akcija će se provoditi kontinuirano, na velikom broju lokacija u naseljenim mjestima i izvan njih pri čemu će se koristiti svi raspoloživi uređaji za nadzor brzine i maksimalno raspoloživi broj policijskih službenika.
 

19. travanj 2024 13:56