Županija Dubrovnik

OBAVIJEST IZ SANITATA

Noćas se nastavlja dezinsekcija - pogledajte na kojim područjima!

OBAVIJEST IZ SANITATA

Sanitat Dubrovnik d.o.o. nastavit će adulticidnu dezinsekciju pojedinih područja grada, i to metodom hladnog zamagljivanja, stoji u njihovoj obavijesti.
Dana 14. listopada u ranim jutarnjim satima (od 01,00 sat pa nadalje) zamagljivanjem će se obuhvatiti područje Ilijine Glavice, Pila i Ploča i to sljedeće ulice: Pera Bakića, Zagrebačka, P. Krešimira IV, Zlatni Potok, Frana Supila, Sv. Jakov, Iza Grada, Branitelja Dubrovnika, Gradac, Splitski put uključujući sve sporedne ulice na ovom području. Nakon Pila i Ploča nastavit će se sa zamagljivanjem Sustjepana, Šumeta, Knežice, Nove Mokošice sa svim sporednim ulicama, obala uz rijeku Omblu (Donje Obuljeno, Rožat i Komolac).
- Skrećemo pažnju građanima, posebno onima koji boluju od astme ili drugih bolesti dišnih organa, da za vrijeme zamagljivanja zatvore vrata i prozore. Također upozoravamo vozače na povećani oprez u prometu za vrijeme trajanja
akcije. Posebno se upozoravaju pčelari da za vrijeme zamagljivanja drže pčele u košnicama, dok se u potpunosti ne raziđe insekticidna magla. U slučaju nepovoljnih klimatskih prilika, kao što su kiša ili pojačan vjetar, akcija se odgađa za sljedeći dan - napominje se u dopisu koji potpisuje direktor Sanitata Niko Kapetanić.

Naslovnica Dubrovnik

Najčitanije

Najnovije