StoryEditorOCM
DubrovnikGRADSKO VIJEĆE

LUJIĆ: Odakle Olga Muratti u Povjerenstvu, osim ako nije stručnjak za krajobraznu arhitekturu, a da mi to nismo znali

Piše DV
28. rujna 2017. - 21:14

Točka sedam dnevnog reda prijedlog zaključka o imenovanju posebnog Povjerenstva za verifikaciju Programa za provedbu državnog, javnog, otvorenog za realizaciju u jednom stupnju i anonimnog natječaja krajobrazne arhitekture za park Gradac u Dubrovniku, te amandman KLGB Srđ je Grad koji su predložili da se Povjerenstvo proširi za dva člana, a to su predstavnik građana kotara Pile Kono i predstavnik iz Društva arhitekata su usvojeni.

- Početni korak jeste imenovanje povjerenstva, u kojem će biti resorna pročelnica Jelena Lončarić, Olga Muratti i ja.Nakon što povjerenstvo donese program, raspisat će se i natječaj- kazala je zamjenica Tokić.
Vijećnika Raguža zanimalo je zašto u Povjerenstvu nema predstavnika Vrtlara.

- Iznenađen sam prijedlogom članova Povjerenstva, niti jedan član nije krajobrazni arhitekta, a nije da ih nema u gradu - kazao je Mladen Gojun.

Vijećnicu Lujuć zanimalo je odakle Olga Muratti u Povjerenstvu, osim ako nije stručnjak za krajobraznu arhitekturu, a da mi to nismo znali.

- Ja sam predložio Muratti jer je dugogodišnja vijećnica ovog Gradskog vijeća, a isto tako i bila je predsjednica GV, a s obzirom da volonterski obnaša dužnost savjetnice gradonačelnika- kazao je gradonačelnik Franković.

Vijećnik Željko Raguž aoko nema ništo protiv Muratti, smatra kako predstavnik Vrtlara treba bit u Povjerenstvu, prije Muratii ili predstavnika građana.

24. travanj 2024 01:28