StoryEditorOCM
DubrovnikLOKALNI IZBORI 2017.

<strong>HSP AS daje punu podršku Dobroslaviću i Frankoviću!</strong>

Piše PSD.
31. svibnja 2017. - 11:47

HSP AS DNŽ daje punu podršku kandidatu za župana Dubrovačko - neretvanske županije Nikoli Dobroslaviću i kandidatu za Gradonačelnika grada Dubrovnika Matu Frankoviću te poziva sve svoje članove, birače i simpatizere da svojim glasom pridonesu pobjedi prije spomenutih kandidata u drugom krugu lokalnih izbora koji će se održati u nedjelju, 4.lipnja 2017. Time bi se nastavila višegodišnja uspješna suradnja između HSP AS i HDZ-a kako u Županiji tako i u Gradu, a na korist svih stanovnika Dubrovačko-neretvanske županije i voljenog nam Grada.

Naime, HSP AS je i na nedavno održanim Općim lokalnim izborima potvrdio svoju poziciju stožerne pravaške stranke te je ostao suvereni vladar na pravaškoj političkoj sceni.

Unatoč medijskoj blokadi i već tradicionalnoj manipulaciji javnošću od strane lijevo-liberalnih medija prilagodili smo se zadanim okolnostima te smo osvojili više viječnićkih ​ mandata nego sve ostale pravaške stranke zajedno te primjerice više viječnićkih ​mandata nego miljenik medija; anarhistički Živi zid.

Slično ponašanje prije spomenutih medija već smo imali priliku gledati kada su na isti način favorizirali Laburiste, ORAH i slične kvazi stranke koje su nestale s političke scene dok u isto vrijeme HSP AS živi i živjet će!

Sukladno svemu navedenom možemo biti izuzetno zadovoljni izbornim rezultatima postignutim i u našoj Županiji gdje smo u nizu gradova i općina, a i u samoj Županij​skoj skupštini​ stekli parlamentarni status. Sigurno da time kao domoljubna, nacionalna i državotvorna stranka preuzimamo odgovornost za čuvanje tradicije i identiteta hrvatskog naroda i države temeljene na načelima demokracije i kršćanskih vrijednosti.

18. travanj 2024 23:17