StoryEditorOCM
DubrovnikEKONOMSKOJ ŠKOLI ODOBREN NOVI ERASMUS PLUS PROJEKT

<strong>Učenici smjera komercijalist i prodavač idu u Irsku 2018.!</strong>

Piše PSD.
16. svibnja 2017. - 12:08

Na adresu Ekonomske i trgovačke škole stigla je obavijest Agencije za mobilnost i programe Europske Unije o odobrenju Erasmus plus projekta „Razvoj prodajnih i komunikacijskih vještina“ kojeg je Škola razvila i prijavila u siječnju ove godine. Od ukupno 100 projekata prijavljenih za financiranje Ključne aktivnosti 1-područje strukovnog obrazovanja i osposobljavanja za 2017. godinu, Agencija je odobrila 25 projekata. S područja naše županije na popisu škola prijavitelja kojima su odobrena sredstva samo je Ekonomska i trgovačka škola.

Vrijednost projekta odobrenog Ekonomskoj i trgovačkoj školi je 59.551,00 EUR-a. Projekt će trajati od rujna 2017. do kraja kolovoza 2018. godine, uključivat će 20 učenika smjera komercijalist i 5 učenika smjera prodavač koji će tijekom drugog polugodišta školske godine 2017./2018. obavljati stručnu praksu u Irskoj, u Dublinu u trajanju od dva tjedna. Naravno, projekt ne uključuje samo odlazak na mobilnost. Putovanju u Irskoj prethodit će aktivnosti kao što su prijava i odabir kandidata, jezična i kulturološka priprema učenika za boravak i rad u Irskoj.

Zadovoljstvo odobrenim projektom za učenike smjera komercijalist i prodavač veća je zbog činjenice da su učenici ove škole na državnim natjecanjima iz struke ove godine bili najbolji upravo u disciplini komercijalist ostvarivši visoko drugo mjesto na natjecanju koje se održavalo u Đakovu

23. travanj 2024 16:33