StoryEditorOCM
DubrovnikDRUGI DAN POTRAGE U AKVATORIJU DUBROVNIKA

Kod Broca pronađeno tijelo četvrte žrtve pomorske nesreće

Piše DV
27. travnja 2017. - 15:10

Iz Ministarstva mora potvrdili su kako je jutros pronađena je i četvrta osoba smrtno stradala u teškoj pomorskoj nesreći u kojoj su se sudarili službeno plovilo Lučke kapetanije Dubrovnik i gumenjak s devet članova posade.

Neslužbeno se doznaje kako je dio tijela bez nogu otkriven u Stonskom kanalu kod Broca, no zbog plićine se truplu ne može prići s morske strane, pa će se pokušati pristupiti kopnenim putem kroz šumarak. S distance se, kažu izvori bliski potrazi, ne može utvrditi je li riječ o muškoj ili ženskoj osobi.

Intenzivna potraga se nastavlja na moru i kopnu, a neslužbeno se doznaje i identitet nestalih u nesreći kod Šipana. Kao nestali se vode Marina Vuletić (1994.) iz Dubrovnika, Daniel Kobaš (1978.) iz Velike Gorice, Tomislav Belak (1990.) iz Šibenika te Bojan Stoiljković (1980.) iz Mokošice.

Za stradalima u sudaru broda Danče i gumenjaka traga se već četrdesetak sati, a sa svakim satom šanse za preživljavanje nestalih se smanjuju.
Na web stranici nacionalne evidencije nestalih osoba nestali.hr pojavile su se fotografije osoba stradalih u pomorskoj tragediji.

25. travanj 2024 11:30