StoryEditorOCM
DubrovnikKONFERENCIJA ZA MEDIJE

Otvoreno novih 156 parkirnih mjesta u kompleksu Radeljevića

Piše PSD.
18. travnja 2017. - 15:20

Direktor Sanitata Vedran Kunica otvorio je u kompleksu Radeljevića novouređeno javno parkiralište. Sa 156 parkirnih mjesta, riječ je o najvećem javnom parkiralištu u Gradu Dubrovniku. Parking će biti dio 3. parkirne zone, a time besplatan svim građanima koji koriste mjesečnu preplatu. 

- Parking je uređen u subotu, danas je službeno prvi dan otvaranja. Radi se o najvećem javnom parkingu u Dubrovniku i s obzirom na deficit parkirnih mjesta u gradu mislimo da je ovo jedan značajan iskorak, jedna značajna stvar u životima naših sugrađana. Očekujemo da će se ovim parkiralištem rasteretiti poslovna zona i da ćemo ljudima koji rade unutar poslovne zone omogućiti da svoje automobile parkiraju ovdje. Građanima, koji imaju povlaštenu parking kartu, a imamo ih 5 tisuća, ovaj će parking biti potpuno besplatan. Ukoliko parking bude pun, imamo mogućnost da proširimo parking za još 70 mjesta. Uređenje cijelog parkinga koštalo je nešto više od 400 tisuća kuna, kazao je Kunica.

Otvorenje je prokomentirao i bivši direktor Sanitata, a sadašnji HNS-ov kandidat za dubrovačkog gradonačelnika, Valentin Dujmović. 

- Sanitat je dvije godine u mojim mislima, bilo mi je teško otići iz Sanitata, Vedran Kunica je nastavio raditi izvrstan posao. Kao što vidimo danas, u samom centru grada, tamo gdje najviše mjesta treba, otvoreno je 156 novih parkirnih mjesta i to u trećoj zoni. Ovo je jako dobro, izvrsno i fantastično za grad, kazao je Dujmović. 

25. travanj 2024 12:08