StoryEditorOCM
DubrovnikNARODNA KNJIŽNICA GRAD

GOOGLE I STRINA Predstavljena knjiga Marine Marije Hipp

Piše DV
14. travnja 2017. - 10:38

Poduzetnica i spisateljica Marina Marija Hipp predstavila je dubrovačkoj publici sinoć svoju prvu knjigu “Dobro i/li loše, Google i/li Strina” u Čitaonici Narodne knjižnice Grad. Moderatorica promocije bila je radijska producentica Sanja Mataja Raos koja kaže kako je “teško definirati žanr kojem pripada ova knjiga, jer može pripadati mnogima, od romana toka svijesti, preko popularne psihologije pa do duhovne literature”. Ovo nije jedna od onih knjiga koje se samo pročitaju. Ona se čita i iščitava jer u njoj prebiva mudrost.

“Glavni junak ove knjige je onaj tko je čita, a dok je čitaš, pričaš s njom” naglasila je autorica objašnjavajući razlog zašto je riječ o 3D interaktivnoj knjizi.

“Autorica mudro, a duhovito i s lakoćom govori o cijelom spektru života – odlukama, pravim i krivim, energiji i tome kako ona utječe na uspjeh ili izaziva neuspjeh, igrama našeg uma s nama... A sve kroz primjere praktične i životne” stoji u recenziji Dee Devidas, dok autorica u preporuci za upotrebu poručuje: “Čuvati izvan dometa ruku onih koji sve znaju i ni u što ne sumnjaju!”

Komentirajući aktualnu društvenu situaciju Hipp ističe da je “vrijeme za buđenje svijesti, svijesti onih ljudi koji imaju nešto za reći i da shvatimo da nisu nas političari doveli u ovu sitaciju zato što su oni lošiji nego mi, već zato što mi loše biramo (…) neće biti trećeg svjetskog rata, već buđenje svijesti”.

“Dobro i/li loše, Google i/li Strina” prva je od tri knjige iz serije Dijamat. Druga knjiga imat će naziv “Moć i energija - Google i Strina”, a treća “Strina sam – Skužila sam”. I dok je u prvoj knjizi autorica riješila dilemu kokoš ili jaje kroz paraktičan primjer u životu, za iduću knjigu najavljuje rješavanje Da Vincijevog koda.

17. travanj 2024 19:54