StoryEditorOCM
DubrovnikŽELJKO RAGUŽ OBJAVIO

Ivana Šepak i Rikard Rossetti - kandidati Dustre za zamjenike gradonačelnika

Piše Anton Hauswitschka
11. travnja 2017. - 13:42

Željko Raguž, kandidat Dustre za gradonačelnika Dubrovnika, danas je predstavio svoje zamjenike, Ivanu Šepak i Rikarda Rossettija. Tom prigodom Raguž je otkrio i najvažnije točke svog predizbornog programa. Tako bi problem stanovanja mladih riješio gradnjom stambenog naselja, za 1200 kuna pojačao bi godišnju pomoć umirovljenicima, a dom umirovljenika gradio bi javno privatnim partnerstvom.

Na isti način, kaže Raguž, gradili bi novu sportsku dvoranu i nogometni stadion na Laopadu, a sva sportska igralište u gradu dao bi u koncesiju jer, kako ističe, taj model dosada se na nekoliko igrališta pokazao jako dobrim.

Željko Raguž obećao je i pomoć dubrovačkim iznajmljivačima, te bi u cilju povećanja kategorije apartmana osigurao kreditnu liniju od 50 tisuća kuna u kojoj bi Grad Dubrovnik plaćao kamate. Čelnik Dustre umjesto jamstvenih kartica i javnih bilježnika nudi svojim protukandidatima tablu sa izbornim obećanjima koja će se postaviti na Stradunu, a na kojoj će građani moći vidjeti tko je ispunio, a tko ne, svoje obećanje.

18. travanj 2024 20:54