StoryEditorOCM
DubrovnikOD BRIŠKULE DO MILIJUNAŠA

SVAKE SUBOTE U Gružu kreću večeri društvenih igara

Piše DV
12. prosinca 2016. - 22:53

Čovječe ne ljuti se, šah, Pictionary, Milijunaš, Briškula i treseta, Monopoly....lego kockice....je li se sjećate ovoga dragi prijatelji i topline prostora, zdravih osmjeha i ljutnje, u kojem se ovo odvijalo!!!
Nažalost, danas smo svi udaljeni jedni od drugih, ovisni i modernom dobu, tehnologiji, društvenim mrežama...nestalo je pravog prijateljstva, duha topline pogotovo u ovo zimsko doba, iskrenih osmjeha i druženja!!

Udruga Sigurnost u prometu povodom nadolazećih blagdana organizira u subotu,  17. prosinca od 17 do 20 sati večer društvenih igara. Ovo je početak društvenih večeri koje će se održavati svake subote do kraja mjeseca siječnja u istom terminu u prostorijama Osnovne skole Ivana Gundulića (Gruž). (Na Badnji dan 24.12 igara neće biti).

Na raspolaganju će vam biti razne društvene igre: Pictionary, Scrabble, Milijunaš, Čovječe ne ljuti se, Monopoly, Briškula i treseta, legici za najmlade i projekcija crtića na velikom platnu itd.
Svi ste dobro dosli, najmlađi, djeca, roditelji, bakice i djedovi, prijatelji, poznanici, građani. Uživajmo uz glazbu, u toplini i igrama na kojima smo se odgojili i odrasli, priklicama i čaju!! Također ste pozvani da ponesete i svoje igre ako želite, poziva sugrađane predsjednik Udruge Sigurnost u prometu Denis Pavela i želi svima dobrodošlicu.

 

18. travanj 2024 05:48