StoryEditorOCM
DubrovnikUREĐENJE KUPALIŠTA SUMRATIN

FOTO Dogodine na kupanje na novu plažu u Uvali Lapad

Piše DV
12. prosinca 2016. - 10:21

Tvrtka Dubrovački zalasci sunca, koncesionar lapadskog kupališta Sumratin u Uvali Lapad, od jutros je započela s rekonstrukcijom plaže, koja prema koncesijskom ugovoru mora biti gotova do ljeta 2017. godine.

“Ispunjene su sve zakonske pretpostavke da bi se započelo s uređenjem plažno-rekreacijskog prostora Uvale Sumratin. Cilj nam je ponuditi svim posjetiteljima Dubrovnika jedinstven doživljaj uživanja u suncu i moru, ali kroz jednu svjetsku priču, budući da Dubrovnik zaslužuje samo najbolje. Imamo mnogo upita naših sugrađana hoće li će biti potrebne ulaznice za plažu? Želim naglasiti kako su nam naši sugrađani posebno važni, pa će se na plažu naravno kao i na svaku drugu dolaziti potpuno slobodno, bez ikakvih ulaznica ili obveze uzimanja ležaljki, a na sve usluge na plaži lokalno stanovništvo će imati određene popuste. Ovaj projekt je prilagođen svima, pa ćemo tako imati potrebnu infrastrukturu za osobe sa smanjenom pokretljivošću. U projekt se ulažu velika financijska sredstva te će plaža svojim izgledom i raznolikom ponudom uveliko osvježiti izgled i ponudu ovog dijela Grada, te biti na radost svim privatnim iznajmljivačima i hotelskim kućama u Gradu.“ - izjavio je Siniša Jerosimić, direktor tvrtke Dubrovački zalasci sunca.

Na gotovo 24000 četvornih metara planirani su zabavni i ugostiteljski objekti, od kojih bi neki radili i cijelu godinu. Fokus je svakako na dnevnim događanjima, te su posebni stručnjaci angažirani na projektu ozvučenja u svrhu minimalizacije buke, a poštujući okruženje u kojemu se plaža nalazi.


 

19. travanj 2024 13:43