StoryEditorOCM
DubrovnikNASTAVLJA SE...

Suradnja između Grada Dubrovnik i DVD Komolac ne jenjava

Piše PSD.
21. studenog 2016. - 19:21

Gradonačelnik Andro Vlahušić i predsjenik Uprave Vodovoda Dubrovnik Valentin Dujmović posjetili su danas prostorije DVD-a Komolac gdje su se susreli s Marinom Pavlovićem, predsjednikom DVD-a Komolac i Božom Letunićem, predsjednikom gradskog kotara Komolac i djelatnikom JVP Dubrovački vatrogasci.

Tema razgovora bila je nastavak aktivne suradnje između Grada Dubrovnika i Dobrovoljnog vatrogasnog društva Komolac. Gradonačelnik Vlahušić i predsjednik Uprave Vodovoda Dujmović izvijestili su kako je Vodovod Dubrovnik poduzeo pravne korake kako bi se u cijelosti preuzeo vlasništvo nad prostorom dio kojeg je i prije tri godine zajedničkim naporima preuređena sportska dvorana, bivši pogon tvrtke GP Dubrovnik.

Iskazao je spremnost za dodatnim ulaganjima u proširenje dvorane i uvođenje novih sadržaja kako bi služila građanima Komolca za različite sportske, društvene i scenske potrebe, ali i kao vježbalište za vatrogasce i djelatnike gradskih službi. O istoj bi i dalje skrbilo dobrovoljno vatrogasno društvo.

18. travanj 2024 13:12