StoryEditorOCM
DubrovnikOLDTIMERI NA STRADUNU

FOTO: Pogledajte ljepotice i ljepotane iz kluba 30 plus!

13. studenog 2016. - 19:24

Dubrovčani i brojni turisti danas su uživali u atrakciji kuja je zahvaljujući oldtimer clubu Dubrovnik postala novom tradicijom i atrakcijom našeg grada. Nakon okupljanja u luci Gruž, starodobni su automobili, popularni "oldtimeri", načinili đir do povijesne jezgre u poslije đira najjepšpm ulicom svijeta parkirali se na Stradunu.
Oldtimeri sum predvođeni gosparom Pericom Deranjom i njegovom 70 godina starom fiat balillom načinili ritualni krug od Vrata do Ploča do Velike Onofrijeve fontane i potom se parkirali od Cele do KLunićeve ulice. Sporu i atraktivnu vožnju ukupno 26 vozila starijih od 30 godina videokamerama i fotoaparatima te andropid- mobitelima snimali su i ovjekovječili mnogi turisti. Oni su iskoristili prigodu i u ovo rano poslijepodne porazgovarati s vlasnicima koji su došli iz cijele Hrvatske te susjedne Bosne i Hercegovine.
Mnogi su zaželjeli fotografirati se uz oldtimere te pogledati u njihovo srce, pogonski stroj koji im još besprijekornu kuca i pokreće ih. A kako je danas bilo na Stradunu pogledajte u fotogaleriji naših nenadmašnih fotoreportera, doajena s objektivom Željka Tutnjevića i njegova mlađeg kolege Tonćija Plazibata, fotoreportera HANZA medie. 

19. travanj 2024 15:29