StoryEditorOCM

Podignite gas! Ovaj trening aktivira sve mišiće, ukradite malo vremena za sebe, vjerujte nam, rezultati neće izostati

Piše Native studio SD
16. veljače 2021. - 15:24

Hladno je vani, ali nama uvijek može biti toplo - dovoljno je gibati se. U petom treningu ćemo sve mišiće aktivirati, sve loše upale odagnati i posvetiti se opet - sebi. Onako kako zaslužujemo.

Naša Tea je s vama odradila preko pola puta i vrijeme je da opet malo podignemo gas.

Ne bojte se, napravite sve vježbe koje mislite da možete, one druge ili modificirajte ili preskočite. Važno je da je vama dobro kako bi nam zdravi i veseli bili! I ne zaboravite, vježbe su samo dio programa, jednako važna, ako ne i važnija je prehrana. Na stranicama "Zdravi i veseli bili" pronađite kompletan program prehrane za svih 30 dana, a sve namirnice potrebne za njega potražite u najbližoj Tommy prodavaonici.

VAŽNO: Ako imate kakvo zdravstveno stanje zbog kojeg sumnjate da ne možete raditi treninge iz kampanje „Zdravi i veseli bili“ savjetujmo vam da se prije upuštanja u program vježbanja koji će izlaziti utorkom i četvrtkom obvezno posavjetujete s vašom liječnicom ili liječnikom. Ovoga se pridržavajte tijekom cijelog trajanja kampanje. Uz to, ako smatrate kako pojedinu vježbu nećete moći izvršiti – jednostavno je preskočite. Cilj je da se kampanja dovede do kraja, što po treninzima, što po prehrani, i da cijelo vrijeme budete i zdravi i veseli. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 23:26