StoryEditorOCM
Zoom danaIZABEL KOVAČIĆ:

Tisuću eura vrijedne sandale s nojevim perjem u koje se mora gledati

Piše Gloria.hr
5. lipnja 2018. - 20:39
Andrijanić Izabel

Izabel Kovačić stigla je sa svojim suprugom na premijeru filma 'Čovjek od vjere' koji prati nevjerojatan uspjeh Keylora Navasa, kostarikanskog vratara koji trenutačno igra u Real Madridu s našim nogometašima Lukom Modrićem i Mateom Kovačićem. Iako je večer trebala biti u znaku Keylora, naravno da su svi pratili supruge uspješnih nogometaša s kojima ih se ne može često vidjeti u javnosti. Ipak, najviše pozornosti ukrala je Izabel sa svojim odvažnim outfitom.

Iako inače obožava trendi kombinacije poput odijela u jarkim bojama ili, pak, suknje sa zanimljivim uzorkom i jednostavne bluze - kojima naglasi svoju liniju, ovog puta je odabrala bijeli kompletić s kontrastnim crnim gumbima i crnim pojasom u stilu marame. Jednostavan bijeli look "začinila" je torbicom u nježno ružičastoj nijansi te neobičnim sandalama u kojima nije mogla proći neprimijećeno.

Radi se o modelu Iris luskuznog brenda Saint Laurent koji ima kožnate, tanke remenčiće, a oko gležnja je bogato ukrašen nojevim perjem. Perje se može učvrstiti kožnatim trakicama zahvaljujući kojima se može stisnuti uz nogu, a sandale napravljene u Italiji krasi i potpetica od 10,5 centimetara. Osim modela koji je odabrala Izabel, u ponudi je i drugi model koji krasi nojevo perje u bež nijansi.  Dodouše, ovaj je povoljniji - do nedavno je bio na popustu pa ga se na Farfetch.com moglo kupiti za 4400 kuna, ali cijena mu je sada ponovno "puna" pa za sandale s perjem treba izdvojiti 7700 kuna.

26. travanj 2024 07:03