StoryEditorOCM
Zoom danaBLIŽIMO SE KRAJU

Rasturili promjenom imidža, pa ispali iz showa: posljednja emisija 'Zvijezde pjevaju' prije polufinala bila je napeta, par o kojemu svi bruje oduševio senzualnim nastupom

Piše PSD
7. travnja 2019. - 01:08
ples.JPG

 

"Sve će večeras biti dobro, bolje i najbolje", najavila je publici voditeljica Barbara Kolar večerašnju epizodu showa "Zvijezde pjevaju" u svom uobičajeno vedrom tonu, zaboravivši valjda pripomenuti da za neke ipak neće - piše Slobodna.

Jer kako se približava kraj sezone popularne emisije, sve je teže gledati kandidate kako ispadaju, a prošlog je to tjedna bilo najočitije. Svoje su mjesto na pozornici izgubili favoritkinja publike, Ella Dvornik i njen mentor Goran Bošković, na iznenađenje i istovremeno razočaranje publike.

A u večerašnjoj su epizodi preostali kandidati, četiri para, zaista dali sve od sebe da ostanu u natjecanju. Očito je to bilo od nastupa u koji je utrošeno i vremena i truda, do odabira pjesama i izvedbe same... Bilo je tijesno, ali show je u konačnici ipak netko trebao napustiti.

To su večeras bili Katarina i Pero koji neće nastupiti u polufinalnoj emisiji.

Pjevali su prvi puta po dvije pjesme; Krešo i Ivana te Tara i Dino pokazali su jesu li dobri u baladi i swingu, swing su izveli i Ashley i Bojan no uz jednu pop-pjesmu, a Katarina i Pero pjevali su pjesme u žanrovima rock i balada. 

Ashley Colburn i Bojan Jambrošić otvorili su epizodu pjesmom "Volim osmijeh tvoj" Toše Proeskog i Antonije Šole, a iz publike im je oduševljeno pljeskala autorica pjesme Šola. "Sjajan odabir pjesme, Ashley svaka čast, mnogo je slobodnija", komentirala je sutkinja Valentina, Škoro se složio. 

Katarina Strahinić i Pero Galić pjevali su "Ako tražiš nekoga". Danijeli je odabir pjesme bio "fantastičan", promjena uobičajenog "veselog" imidža također. Potpisali su ju ostali, a bilo je očito to i u ocjenama, prikupili su ukupno trideset i tri boda od žirija.

Par o kojemu se najviše bruji, Tara Thaller i Dino Jelušić, oduševili su najviše swing varijantom, pjesmom "Dream a little dream of me", a zaključak je da je nakon Dinovog "režanja" rezultat bio uistinu - bajkovit i romantičan.

Za drugu pjesmu, Tara i Dino odabrali su 'Loše vino' Bijelog dugmeta - ovaj nastup nije odisao romantikom, već čistom senzualnošću. 

"Bili ste toliko dobri da mi je čak i pljesak u sredini zasmetao. Dino, ti si fantastičan pjevač. Toliko sjajan odabir pjesme! Postigli ste jednu takvu energiju između sebe", pohvalila ih je Valentina. Vjerujemo da su se brojni koji nagađaju ima li prave kemije unutar ovoga para večeras zadovoljno smiješili.

I Ivana Kindl i njen učenik Krešimir Sučević Međeral odabrali su pjesmu "Prljavaca", "S vremena na vrijeme". "Bit će mi teško pričat jer sam na rubu suzu, iskreno. Ti si to danas tako prekrasno otpjevao, ti to možeš čovječe", poručila je Kreši Danijela. Očigledno je emocija bila dovoljna, jer par je ostao u showu. 

A bližimo se kraju...

18. travanj 2024 14:30