StoryEditorOCM
Zoom danaFOTO: BIKINI KOJI JEDVA SKRIVA

Ova prelijepa Hrvatica očarala je Talijane, ima i s čim!

Piše JL
23. ožujka 2019. - 12:07
Ema Kovač

U novoj sezoni popularne talijanske TV emisije ''Ciao Darwin'' pojavila se Hrvatica Ema Kovač, koja je svojom ljepotom odmah očarala Talijane i postala prava senzacija.

- Neizmjerno sam zahvalna na prilici koja mi je pružena, a ovo mi je jedan od najljepših dana u životu. Hvala svima koji su me gurali naprijed i bili mi potpora - napisala je 24-godišnja Čakovčanka na društvenoj mreži, a za Dnevnik.hr progovorila je o životu u Italiji, karijeri i planovima za budućnost.

Evo što je rekla o svojim počecima:

- Put je bio jako težak, djelomično i zato što sam nakon srednje škole odlučila pauzirati dvije godine prije upisa na fakultet kako bih mogla putovati. Modeling mi je tad bio sve na svijetu, a više puta mi se dogodilo da se moja karijera nije odvijala u smjeru u kojem sam željela te sam neprestano tražila mjesto gdje bih se mogla 'smjestiti' - kaže Ema i dodaje kako se, nažalost, mnogo puta susrela i s lošim osobama koje su uvijek gledale samo svoje interese.

 

- Varale su me i iskorištavale moju dobrotu i nisu marile za osjećaje i štetu prouzročenu ljudima oko sebe. Međutim, i to je dio životnog iskustva i zaista sam sretna što mogu reći da sam kroz sve to upoznala i puno ljudi koji su mi i danas jako dobri prijatelji. Nakon tri godine putovanja konačno sam pronašla svoje mjesto - u Italiji. Kad sam konačno odlučila upisati fakultet u Milanu i ostaviti manekenske dane iza sebe, moja karijera odjednom se lansirala kao raketa! Počela sam biti svoja i ljudima se sviđala prava Ema. Sad balansiram fakultet, posao, privatni život, obitelj i prijatelje i sretnija sam no ikad - priča ova lijepa Čakovčanka.

Za nju se otimaju brojni svjetski brendovi, ali ona bez obzira na to i dalje vrijedno studira.

- Teško je, neću vam lagati! Stalno učim u avionima, vlakovima, nerijetko čak i za vrijeme pauze na poslovima. Najviše me izlude situacije kad imam veliki ispit za koji se pripremam mjesecima i točno na dan ispita potvrde me za neku veliku kampanju, kao na primjer sad prije Božića za Garnier. U takvim slučajevima stavim posao ispred fakulteta zato što smatram da su to jedinstvene prilike u kojima mogu puno naučiti od osoba koje su duže u modnoj industriji od mene, a budući da studiram Business & Management, jako mi je zanimljivo iz prve ruke vidjeti kako posluju svjetski poznate kompanije - objašnjava Ema, koja je u Milanu upoznala i svog dugogodišnjeg partnera.

 

19. travanj 2024 22:22