StoryEditorOCM
Zoom danaBIT ĆE UZBUDLJIVO

Nives Celzijus izazivala Sobina senzualnim pokretima, Viktorija Rađa zabljesnula u haljinici vrtoglavog izreza

Piše PSD
11. ožujka 2019. - 22:41
ples00

 

Ne treba uooće dvojiti da će i najnovije izdanje showa "Ples sa zvijezdama", koje starta na Novoj TV, prikovati gledatelje uz male ekrane - piše Slobodna Dalmacija

Riječ je o prokušanom projektu koji, baš poput "Zvijezde pjevaju" ili "Tvoje lice zvuči poznato" ne može omanuti, a u aktualnom izdanju očito će pokušati sve poglede i uzdahe izmamiti neumorna Nives Celzijus.

Odana suradnica Nove TV najprije se pokazala kao vrsna imitatorica u showu "TLZP", zatim je sjela u sudačku sjedalicu istog, a očito joj nije bio problem ni predati se plesnim ritmovima.

Sudeći po trudu kojeg je opet uložila kako bi privukla što više bljeskova fotoaparata na današnjem predstavljanju spektakla, što je uključivalo poziranje, plesanje, štoviše jako senzualno u društvu glumca Slavka Sobina, Nives ne odustaje od prokušane formule.

Partner će joj biti Mateo Cvenić, višestruki državni prvak u latinsko-američkim plesovima te dugogodišnji reprezentativac Hrvatske i finalist brojnih hrvatskih i međunarodnih turnira.

Uz Nives, jedna od zanimljivih natjecateljica nedvojbeno će biti i Viktorija Rađa. Suprugu slavnog splitskog košarkaša dio javnosti poznaje kroz kratki pjevački izlet, a kako će se snaći u ulozi plesačice uz partnera Marka Mrkića dalmatinska će publika nesumnjivo pozorno pratiti.



Jednako kao i splitskog glumca Slavka Sobina, koji će svoj plesni mot demonstrirati u društvu Gabriele Pilić, iza koje je ukupno 16 osvojenih naslova prvaka Republike Hrvatske u najvažnijoj kategoriji odraslih u latinsko-američkim, standardnim i kombinaciji deset plesova u paru.

Boje plesne Dalmacije branit će i glumica Ecija Ojdanić u kolaboraciji s Markom Šapinom, iza kojeg je deset godina aktivnog natjecateljskog staža u latino-američkim i standardnim plesovima te osam godina rekreativnog bavljenja hip hopom.

Spisateljici Josipi Pavičić Berardini partner je pratiteljima ovog showa dobro poznati Damir Horvatinčić.

Davor Garić, novinar najgledanije lifestyle emisije IN magazin, plesne korake brusi u društvu Valentine Walme, državne prvakinje u latinoameričkim i standardnim plesovima. 

Stilist Marko Grubnić na predstavljanju showa pojavio se u crvenom, a plesat će s Elom Vuković koja se 15 godina bavi plesom te je bila dva puta državna prvakinja u kombinaciji 10 plesova, tri puta državna prvakinja u standardnim plesovima, dva puta viceprvakinja u latinoameričkim plesovima.

Sonji Kovač dodijeljen je plesni partner Gordan Vogleš, a iskustvo ovog vrhunskog plesača, potpredsjednika Nacionalnog plesnog vijeća, nositelja sudačke licence World Dance Council te višestrukog prvaka na brojnim turnirima nije zanemariva stavka.

Stand up komičar Ivan Šarić već je danas pokušao biti plesno umješan s Paulom Jeričević, iza koje je 18-godišnje iskustvo. Paula je jedanaest puta bila državna prvakinja, jednom srebrna i tri puta brončana, a kao državna prvakinja i članica reprezentacije godinama je predstavljala Hrvatsku na europskim i svjetskim prvenstvima.

Mario Ožbolt plesni je partner glumice Ane Vučak Veljače. Mario je tri godine zaredom državni prvak u kombinaciji standardnih i latino američkih plesova, a gledatelji su ga mogli vidjeti i u showu ''Tvoje lice zvuči poznato''.


Damir Kedžo i Helena Janjušević još su jedan plesni par koji će se natjecati u showu, a sudeći po današnjem raspoloženju, vrlo su motivirani... 

18. travanj 2024 19:48