StoryEditorOCM
Zoom danaUVIJEK U TRENDU

Izabel Kovačić ovog ljeta obožava hit modni dodatak za kosu

Piše Gloria.hr
16. kolovoza 2017. - 20:57
IZABEL

Novopečena supruga nogometaša Matea Kovačića gotovo svakodnevno na Instagramu oduševljava svojim besprijekornim izgledom i ženstvenim stajlinzima, a primijetili smo kako joj je posljednjih dana glavni hit marama kojom uređuje svoju dugu valovitu kosu.

S prijateljicama na piću u stajlingu koji podsjeća na pin-up djevojke 50-ih godina, ili pak u zavodljivom latino izdanju, mlada Izabel zna iskombinirati baš svaki modni komad i dodatak.

Uz gomile komentara i više od 24 000 lajkova ispod samo jedne fotografije, 23-godišnjakinja je svakako motivirana za nove objave koje njezini, ali i Mateovi obožavatelji, rado iščekuju.

Oženivši se u lipnju u crkvi Svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, mladi je par nakon dugogodišnje veze uplovio u bračnu luku u kojoj sreće i ljubavi za sad nimalo ne nedostaje. Njihovo bračno putovanje dokumentirali su fotografijama koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a uživanje su nastavili u ljetnim radostima kako na domaćim, tako i na egzotičnim svjetskim destinacijama.

19. travanj 2024 23:30