StoryEditorOCM
ZdTubeMLADI MILIJARDER

Video: 17-godišnji Youtuber razbio tatin ‘one-off‘ egzotični roadster vrijedan 3 milijuna eura

Piše Zvonimir Jurčić
20. studenog 2020. - 20:17

Priča koja dolazi iz Dallasa u Texasu (SAD) daje potpuno novi značaj rečenici "udubio sam tati auto" što je nešto što smo manje, više, gotovo svi iskusili dok smo bili svježi vozači. 

Ovaj se 17-godišnjak sada našao u sličnim problemima. Ocu je razbio "one-off" supersportski roadster Pagani Huayru koju je tata platio čak 3,4 milijuna dolara. I nije se radilo o faru ili braniku, maleni je odradio totalku i pritom može biti sretan što je prošao samo s modricama i rukom u zavoju.

No to je jedna sasvim drugačija razine od bilo koje koju poznaje većina nas - egzotu je razbio Teen Youtuber Gage Gillean s YouTube i Instagram profila GG Exotics, a njegov je otac pritom ni više ni manje nego poznati teksaški milijarder Tim Gillean koji se obogatio u poslovima s nekretninama i zemljištima.

Prije nekoliko sati, društvenim su mrežama počele kružiti fotografije i videozapisi potpuno razbijenog talijanskog skupocjenog roadstera s karoserijom od ugljičnih vlakana u ljubičastim tonovima na jednoj frekventnijoj prometnici u Dallasu. Premda je otac platio konkretni Pagani, koristio ga je upravo sin kako možemo vidjeti na njegovim profilima na društvenim mrežama.

Dovoljan je jedan pogled na njegov kanal kako bi vidjeli da je tome tako. Općenito, videozapisi i stil života Gilleana mlađeg oni su najgore vrste i ne skrivaju razmetljivost mladića koji živi stolom "ima se može se" i  koji se rado na mrežama hvali kako u očevim bolidima odlazi na vožnje. Uz Pagani otac milijarder u floti ima i Bugatti Chiron, McLaren Sennu, Ferrari LaFerrari, Lamborghini Urus, Rolls-Royce Dawn...

18. travanj 2024 17:49