StoryEditorOCM
Zadar plusSRETNE VIJESTI

Obitelj iz Banovine privremeni dom nakon potresa pronašla u Dalmaciji, a danas im se rodila kćer Gloria. "Sada imamo dva Siščana i jednu Zadranku!"

Piše MP/RTL
8. siječnja 2021. - 12:19

Obitelji iz Banovine kojoj je u potresu oštećena zgrada te je privremi smještaj pronašla u Zadru brojnija je za jedno dijete - curicu Gloriju. Treće dijete stiglo je, piše RTL. hr u, sada, peteročlanu obitelj, a djevojčicu Gloriu rodila je Nina Stanić u bolnici u Zadru.

Prvotni plan obitelji bio je ostati u Sisku te roditi dijete u porušenom gradu, no predomislili su se te novi dom pronašli za neko vrijeme u Dalmaciji. Sada imaju dva dječaka iz Siska i jednu curicu iz Zadra, šale se Stanići.

- Rekli smo, tu smo gdje smo, ne idemo. Međutim, kad smo vidjeli na vijestima da je sisačka bolnica u kaosu i da je jedino ginekologija ostala, međutim da svi pacijenti idu u ginekologiju, znači ginekologija da više nije ginekologija, dosta smo se prepali gdje ću rodit - ispričala je Nina Stanić jučer za RTL Danas  dodala:

"Normalno da je preokret ogroman, drugi grad, sve je nepoznato, ali domaćin nam je vrhunski, toliko nam uskače. Zadrani općenito, s kim god smo došli u kontakt su izuzetno osjećajni i baš su se potrudili oko nas - kazao je tada suprug Marko Stanić iz Siska.

Nina se potom našalila i rekla: "Imamo dva Siščana i sad ćemo sasvim neočekivano dobiti jednu Zadranku".

Mala Zadranka nije puno čekala...

23. travanj 2024 13:11