StoryEditorOCM
Zadar plusGLOBALNI TREND

Evo zašto je kamping budućnost turizma: Svu raskoš suživota s prirodom nudi zadarski kamp - jedini s pet zvjezdica u Dalmaciji!

Piše Zadarski.hr
26. lipnja 2020. - 21:50

Luksuzno kampiranje posljednjih godina postalo je globalan trend, a u ovim izazovnim vremenima i savršen odgovor na sve veću potrebu ljudi za povratkom prirodi, što je u ovom trenutku najbolji i najsigurniji način odmora. Masovni turizam odlazi u prošlost i to ne samo u svjetlu aktualnih događanja – naime, suvremeni čovjek zbog svojeg načina života, više nego ikada prije, treba mir, trenutke u kojima će „stati na loptu“, usporiti tempo, napraviti odmak te, dakako, sljubiti se s prirodom, objavljuje D&D.

Trend suživota s prirodom nastao je kao odgovor na život u kojem je adrenalin postao čovjekovo glavno gorivo, pa one dragocjene trenutke odmora, u kojima je dozvoljeno stisnuti pauzu, mnogi žele iskoristiti za nanovo uspostavljanje balansa. Žele se odmarati tamo gdje su sigurni, gdje će sami „režirati“ svoje iskustvo (i svaki puta doživjeti novu avanturu!), osjetiti prirodu u svim njezinim bojama i imati slobodu izbora u stvaranju vlastitog ugođaja. Sve to pruža kamping… I više nitko ne sumnja da je baš u kampingu budućnost globalnog turizma.

Na karti destinacija za vrhunski kamping, Hrvatska zauzima značajno mjesto. Profinjeni dizajn, privatna plaža, izvrsna kuhinja, po potrebi prilagođena veganima ili onima koji paze na unos laktoze; vlastiti wellness, nesputana priroda, a opet udaljena tek nekoliko minuta hoda od središta grada, sve je moguće iskusiti u Falkensteiner Premium Campingu Zadar, jedinom kampu s pet zvjezdica u Dalmaciji.

Kamp s 365 prostranih i potpuno opremljenih jedinica, od čega 87 mobilnih kućica i 13 glamping šatora, dizajniran je u skladu s održivim razvojem, a svu ljepotu i raskoš ovog luksuznog suživota s prirodom, do 19. srpnja gosti imaju priliku doživjeti po 20% nižim cijenama. Mobilne kućice oduševit će vas dizajnom, potpuno opremljenom kuhinjom i vlastitom terasom za opuštajuće trenutke, a sasvim poseban spoj glamura i kampinga – Glamping Premium Home – pokazat će vam svu ljepotu i raskoš suživota s prirodom. Ekskluzivnost lokacije unutar zatvorenog resorta, kao i najviši standardi i propisi za siguran i ugodan odmor, bezgotovinsko plaćanje svih usluga…, jamče da će ljeto u ovoj luksuznoj kamping destinaciji biti – besprijekorni.

Više informacija na www.falkensteiner.com.hr/premium-camping-zadar/

18. travanj 2024 17:35