StoryEditorOCM

Uz super popuste pripremite sve potrebno za blagdane!

Piše Zadarski.hr
11. prosinca 2020. - 09:01

Odlazak u kupovinu uoči blagdana mnogima je tradicija kojoj se vesele cijele godine. I ove godine s posebnom pažnjom odaberite poklone i nabavite sve za najukusnije specijalitete koje pripremate za nadolazeće blagdane.12. prosinca u centru Supernova Zadar očekuje vas još jedno izdanje Super subote koje donosi fantastične popuste.

Imate li već spreman popis dragih ljudi koje ćete ove godine razveseliti poklonom? Birate li ženski nakit, posjetite Argentum gdje vas očekuje 55% popusta na popularnu Sand kolekciju. Poklonima će se posebno radovati najmlađi – u Bubamari vas na odabrani asortiman očekuje do 50% popusta pa će kupovina biti još povoljnija. Ponekada je muškarcima teško odabrati poklon koji bi ih uistinu razveselio, ali uz Galileo asortiman odjeće, obuće i modnih dodataka nema greške – idealan poklon odaberite uz popuste od 40% do čak 60%.
Ljubitelje knjiga razveselite novim popularnim naslovom uz popust do 50% iz knjižare Hoću knjigu, a dame koje obožavaju cipele rado će se počastiti novim Kicks and Heelz parom sniženim do 50%. U novu godinu uplovite s novim naočalama; Optika Anda priprema vam 50% popusta na dioptrijske okvire i 30% na sunčane naočale, a za neodoljive blagdanske outfite kombinirajte Sportina komade snižene 40%. Neizostavna kupovina u dm-u i ovoga puta donosi uštede – na potrošene iznose iznad 200 kn očekuje vas 15% popusta.

Kupujmo odgovorno i savjesno pazeći na sebe i na druge kako bi se i ove godine u našim domovima našlo sve potrebno i kako bismo ostali sigurni i zdravi! Uz bajkovitu dekoraciju i odlične pogodnosti uživajte u blagdanskoj nabavci, a više informacija o posebnim ponudama i popustima koje vas očekuju ove Super subote, pronađite na https://www.supernova-zadar.hr/ ili na Facebook stranici centra.

25. travanj 2024 16:48