StoryEditorOCM

"Stil" se vraća nakon redizajna - svježiji, suvremeniji i aktualniji!

Piše PR
14. srpnja 2020. - 14:00

U subotu 18. srpnja izlazi novi broj Stila. Točno 198. po redu. Skoro 200 brojeva bili smo vjerni originalnom dizajnu i konceptu, no došlo je vrijeme za promjenu. Temeljitu. Stil je, nadomak 200. broja prošao kroz veliki redizajn i sada ima sasvim novi izgled. Svježiji i suvremeniji. Aktualniji.

Osim što ima veći broj stranica i što je postao mjesečnik, novi je Stil ponešto drugačije osmišljen. Ipak vjerujemo kako će vjerni čitatelji prepoznati neke elemente 'starog'. Nećemo vam sad baš sve otkriti.

Dodat ćemo ipak da se sada sastoji od Mota, Đira i Gušta, a tu su još i Štorija te Ćakula. Kako, zašto? Vidjet ćete za nekoliko dana, kad izađe iz tiska. I znate što, jedva vam ga čekamo pokazati. Ne samo kako bi vam se pohvalili novim izgledom - ah, što ćete, ni mi nismo na to imuni - nego i zbog vas.

Nakon svih ovih nedaća koje su nas snašle, tjedana u izolaciji, daleko od svih onih malih stvari koje čovjeka tako vesele, pa potom nove prijetnje zatvaranjem u kuće i ovog ljeta koje sve nekako hoće-neće, nadamo se da će vam malo radosti pružiti listanje stranica našeg priloga. Svježijeg, suvremenijeg, aktualnijeg. A opet nekako poznatog i, nadamo se, dragog.

15. travanj 2024 04:05