StoryEditorOCM

POČINJE ŠKOLA Čak je 5.000 razloga da posjetite Supernova centar Zadar!

Piše PROMO
1. rujna 2020. - 11:05

Supernova centar Zadar i ove godine misli na sve drage školarce, vrtićku djecu i njihove roditelje!

Pripremili su za vas veliki nagradni natječaj u kojem možete osvojiti jednu od čak tri Supernova poklon-kartice u iznosu po fantastičnih 5.000 kuna. Iskoristite svoje shopping vrijeme za zabavu i prijavite se već danas na Facebook stranici Supernova centra Zadar.

Novi početci uvijek donose nove obaveze, brige i organizaciju, a početci školske godine izazovni su za svu djecu i roditelje. Kako bi vam olakšali svakodnevicu, Supernova centri Hrvatska pripremili su brojna iznenađenja za sve one koji su gladni znanja, novih izazova i školskih avantura. Očekuju vas brojne super nagrade i odlični popusti! Sve što trebate je tijekom svog uobičajenog školskog shoppinga u Supernova centru Zadar, zastati na dijelu gdje ugledate logo Supernove i nabaciti jednu super fotografiju ili selfie na kojoj se vidi što ste kupili.

Dovoljno je da se uz Supernova logo vidi i barem jedan novi školski predmet kojeg ste kupili bilo da je riječ o novom ruksaku, pernici, olovkama, bojicama, bilježnicama i slično. Napravite neku cool pozu, recite "cheese" i objavite svoju fotografiju u komentaru posta na Facebook stranici Supernova centra Zadar. Nagradni natječaj traje do 8. rujna 2020. zaključno u 23.59 sati, a tri najbolje prijave osvojit će po 5.000 kuna na Supernova poklon-kartici koju mogu koristiti sljedećih 12 mjeseci diljem Hrvatske.

Obavite svoj shopping, prijavite se na Supernova nagradni natječaj i osvojite super nagrade za lakši početak novih školskih obaveza i avantura.

Sve dodatne informacije potražite na webu: https://www.supernova-zadar.hr/  i na službenoj Facebook stranici centra. 

19. travanj 2024 18:38