StoryEditorOCM

NE PROPUSTITE novo izdanje Super subote i uživajte u vrtoglavim popustima!

Piše Promo
10. srpnja 2020. - 09:08

Ljetna sniženja i pogodnosti koje donosi ljetno izdanje Super subote idealna su kombinacija za savršen shopping! Vidimo se 11.srpnja na još jednom izdanju Super subote prepunom iznenađenja i vrućih popusta!

Mnoge su od vas ljetna sniženja već privukla u omiljene trgovine centra Supernova Zadar, a ove subote primamljive akcije još su bolje – baš kao i vaše uštede. Iskoristite ovaj idealan shopping dan i nabavite sve neophodno za savršen odmor – najbolje ljetne modne kombinacije, kupaće kostime i ljetni asesoar, opremu za izlete, ljetovanje i druženje na otvorenom i baš sve potrebno za cijelu obitelj.

Osvježite izgled doma ili apartmana uz čak do 80% popusta na označene artikle u trgovini Posteljina.hr. Svakako razgledajte i novootvoreni Replay koji vam priprema sniženje do 50%, a za sport i rekreaciju opremite se u Sport Visionu uz 20% popusta na nesniženi asortiman i dodatnih 10%  na već sniženi. Od 30% do 50% popusta na označene artikle priprema vam Swarovski pa pri kupovini nakita ovoga puta dileme nema. Nove kolekcije Tezenis je snizio čak 50% - uživajte u odabiru i opremite se za plažu od glave do pete. Under Armour s čak 40% popusta časti sve ljubitelje sporta, a  modni sladokusci uživat će u trgovini XYZ uz uštede dodatnih 20% na artikle koji su već sniženi čak do 50%. Do 50% popusta pripremio vam je i Baby Center i to na odabranu dječju odjeću koja će obradovati mališane, dok će muškarci uživati u ponudi Galilea – 1+1 gratis!

Ne zaboravite, naša shopping patrola i dalje vas bogato nagrađuje pa vas, osim s odličnim uštedama, možda iznenadimo i sa Supernova poklon-karticom. Uživajte u najboljem ljetnom shoppingu 11. srpnja, a sve dodatne informacije potražite na našem webu: https://www.supernova-zadar.hr/  i na službenoj Facebook stranici centra.

20. travanj 2024 15:20