StoryEditorOCM

Brojni popusti za super shopping u Supernova centru Zadar

Piše Promo
13. studenog 2020. - 10:16

Na vrijeme se zagrijte novim popustima u sklopu još jedne Super subote u Supernova centru Zadar. Neizostavna je i super shopping patrola koja i ove subote, 14. studenoga, nagrađuje najsretnije posjetitelje koji su obavili svoju kupnju u brojnim trgovinama Supernova centra Zadar.

U velikom izboru sjajnih popusta pronađite mnoštvo artikala po sniženim cijenama samo ove subote, 14. studenoga. Vrijeme je za nove kvalitetne kožne čizme ili gležnjače jer je brend Lasocki snižen za 20% u trgovini CCC. Pravo je vrijeme za novu udobnu i kvalitetnu obuću za sve uzraste. Tu je i Ciciban koji je pripremio 30% na dio asortimana tako da vaši mališani imaju siguran i odlučan korak u svojim svakodnevnim izazovima. Najiščekivaniji je i onaj popust koji daje dm jer donosi 15% niži račun za svu kupovinu iznad 200 kuna. Kombinacija za poželjeti za svaku obitelj.

Super uštede ostvarite prilikom kupovine nove trendy torbice s potpisom My Lovely Bag jer su samo za vas pripremili do 30% niže cijene na apsolutno cijelu kolekciju. Poznati modni brend Replay ima čak 40% niže cijene na posebno izdvojen asortiman što je i više nego dovoljan razlog da si pronađete novi modni komad s kojim ćete uživati u nadolazećim danima.

Odmor od shoppinga pronađite uz fine slastice koje vam svakodnevno pripremaju Torterie Macaron jer su samo ove Super subote pripremili čak 20% niže cijene na sve. U gastro kutku Supernova centra Zadar imate fantastičnih 20% popusta na cjelokupnu subotnju ponudu u restoranima Wok, Pasta Fasta, Foodie i Mex.

Super shopping patrola vrebat će i ove Super subote i možda baš vas nagrade s jednom od tri sjajne nagrade – Supernova poklon-kartica u iznosu od 1.000 kuna. Sve ovo su i više nego dovoljno dobri razlozi da ove subote posjetite Supernova centar Zadar.

Detalji i lista svih popusta nalaze se na službenoj internetskoj stranici Supernova centra Zadar te na Facebook stranici.

24. travanj 2024 12:16