StoryEditorOCM
ViralDOTJERUJE SE

Vijoleta iz ‘Života na vagi‘ se pohvalila novom frizurom, ugradila je platinaste ekstenzije. Tvrdi da je dosad izgubila 50 kilograma

Piše M.P.
19. siječnja 2021. - 10:23

Vijoleta Taleski, nezaboravna kandidatkinja posljednje sezone "Života na vagi", koju je obilježila i vrckavim koketiranjem s trenerom Edom, koji je sve to prihvaćao s puno simpatija, koristeći njezinu naklonost kako bi je još više motivirao na rad, treninge i rezultate, te uvijek vješto balansirao u komunikaciji s njom, ponovno je zauzela stupce novinskih članaka, i to zahvaljujući novoj frizuri.

Vijoleta je, naime, ugradila duge platinaste ekstenzije, a novo izdanje popraćeno je i kompletnim make upom, a rezultatom se pohvalila na svom profilu na Instagramu.

Četrdesetosmogodišnja Vijoleta Taleski u show je ušla sa 120,9 kilograma, a vaga je u finalnoj emisiji pokazala dojmljivu brojku od 76.4 kilograma. 

Nakon izlaska iz showa Vijoleta je nastavila vježbati i voditi računa o prehrani , pa se pohvalila kako je skinula, sve skupa, čak 50 kilograma.

Vijoleta je zabavljala publiku uvijek otvorenom pričom o sebi, svom odnosu s muškarcima, pa je tako u prvoj emisiji "Života na vagi" ustvrdila:

"Nemam problem s muškarcima, puno koketiram, vrtim još i sad, to sam ja!".

Puno puta je spominjala veliko ljubavno, ali i životno razočarenje koje je doživjela u 30. godini.

"S tim bivšim mužem imam kćer, koja sad ima 23 godine. On me ostavio kad sam bila tip-top, otišao je za ‘babom’, sa ženom od 48 godina. Imali smo lijep brak, bili smo zajedno 16 godina. Nakon te rastave kilogrami su se samo počeli gomilati...", ispričala je.

19. travanj 2024 05:02