StoryEditorOCM
ViralOVO JE POVOLJNO

Super subota u Supernovoj: Fantastični popusti za dobar početak godine

Piše Zadarski.hr
9. siječnja 2021. - 08:27

 U novu godinu i nove pobjede krenimo jednim odličnim shoppingom uz lude popuste! 9. siječnja zakazujemo još jednu Super subotu i nevjerojatne pogodnosti koje vam priprema više od 60 trgovina centra Supernova Zadar. Opremite se od glave do pete jer Super subota idealna je za kvalitetan i povoljan obiteljski shopping.

Vaš omiljeni model kaputa, nove čizme, neizostavni modni dodaci ili nove naočale – sada je vrijeme za potpuni makeover ili jednostavnu nadopunu garderobe jer novo izdanje Super subote je pred vratima. Nakon što ste u mjesecu darivanja birali sjajne poklone svojim bližnjima, vrijeme je i da sebe razmazite jednim dobrim shoppingom.

I ovog vikenda spremamo vam sjajne popuste! Women' Secret asortiman je snizio čak do 70% dok se u Varteksu popusti i zbrajaju pa tako na asortiman snižen do 60% ostvarujete i dodatnih 10% popusta. U trgovini U.S. Polo u pola cijene očekuje vas kompletna kolekcija, a uz popuste do 60% opremiti se možete u Springfieldu. Čak do 70% pripremio vam je Shooster što je idealna prilika da nabavite neki od bezvremenskih modela cipela u koji se isplati uložiti. Odlični gadgeti sniženi 50% čekaju vas u trgovini Mobia, a do 50% cijene je snizio i Kik pa vam opremu za obitelj i dom sada nudi po još povoljnijim cijenama. Za gotovinsko plaćanje Bleu Homme vam sprema 50% popusta, a do 50% niže cijene, kao i akciju 1+1 gratis na određeni asortiman nudi i Galileo. Volite li čitati ili dragoj osobi birate poklon, trgovina Hoću knjigu priprema vam do 50% na knjige i darovni asortiman. Zgodan poklon može biti i ruž za usne – sve za njegu i ljepotu usana Douglas je snizio za 20% stoga uživajte u odabiru.

Uz raznolike pogodnosti očekuju vas odlične uštede, a uz malo sreće, možda baš vas ovoga vikenda sretne naša shopping patrola i vrijedno nagradi. Ne zaboravimo i dalje kupovati odgovorno i svojim ponašanjem paziti na svoje i na zdravlje drugih! Više informacija o posebnim ponudama i popustima koje vas očekuju ove Super subote, pronađite na https://www.supernova-zadar.hr/ ili na Facebook stranici centra.

18. travanj 2024 15:59