StoryEditorOCM
ViralSRETNE VIJESTI

Simona Mijoković rodila četvrto dijete, u tišini je čuvala trudnoću, a curici je nadjenula ime po posebnoj osobi u svom životu

Piše PSD
6. srpnja 2020. - 17:33

Simona Mijoković (36), bivša Gotovac, rodila je četvrto dijete, djevojčicu, kojoj su ona i suprug Stanislav odlučili nadjenuti ime Zvjezdana.

Pratitelji kronologije događanja u životu nekadašnje slovenske manekenke i starlete, koja je svoj život stubokom promijenila, zacijelo su odmah prepoznali Simoninu odluku da kćer nazove po pateru Zvjezdanu Liniću, koji je odigrao ključnu ulogu na njezinom putu duhovnog obraćenja.

"Patere Zvjezdane, a sada, osim što živiš u mom srcu vječno, i molitvi zahvale svaki dan, i tvoje ime nosi moje četvrto dijete. I dok god dišem svjedočit ću koliko si mi pomogao i doveo me k Izvoru života - Isusu mom Spasitelju i Otkupitelju.

A posebno ću i mojoj Zvjezdani pričati o tebi, kako je dobila ime po velikom i predivnom svećeniku koji je njenu mamu doveo do Isusa" - napisala je, između ostalog, Simona na Facebooku.

Otkrila je kako je u bolnicu stigla u zoru.

"Krenuli smo u 5.45 sati, pripremili su me i u jutro sam rodila novo čudo Božje ljubavi. Došla je Zvjezdana u moje naručje. Čekali smo te u tišini srca, skrovitosti našeg doma, molitvi zahvale i radosnog osmijeha svih devet mjeseci" - navela je.

Vijest o Simoninom četvrtom porodu mnogima je bila iznenađenje, jer nisu ni primijetili da je trudna. 

"Hvala svim dušama koje mi je Gospodin u ovih 9 mjeseci tišine darovao, a posebno i svećenicima i časnim sestrama koji su nas pratili molitvom i svima koji su prikazivali brojne mise za Zvjezdanu i mene. Stostruko primili. U mom ste srcu i molitvi zahvale čuvani vječno" - navela je, otkrivajući time da je željela da njezina trudnoća upravo tako proteče.

Simona se za svog drugog supruga, 54-godišnjeg Stanislava Mijokovića udala u svibnju 2016 godine. Roditelji su sina Joshue i kćeri Amalije.

Iz prvog braka s danas 50-godišnjim Antom Gotovcem, Simona ima kći Gabrielu. 

 

 

19. travanj 2024 11:26