StoryEditorOCM
ViralSIR U ĐIRU...

Roda Stewarta sa suprugom Penny snimili smo u šetnji po Gradu, vožnji gliserom. Slavni Britanac nakon pobjede raka prostate opušteno gušta na Jadranu

Piše M.K.
7. srpnja 2020. - 19:32

Već smo javljali kako je u Dubrovnik stigao slavni britanski glazbenik i nekadašnji osvajač svjetskih ljepotica, nositelj titule sir, 75-godišnji Rod Stewart, koji je već prvog dana obišao gradsku jezgru, od sitnih kapi kiše skrivajući se kišobranom.

Prethodno je, kako je javio Dubrovački vjesnik, večerao u jednom od ugostiteljskih objekata u centru grada.

Naš ga je fotoreporter opet danas snimio u društvu supruge Penny Lancaster, s kojom je neumorno điravao po brojnim atraktivnim gradskim lokacijama, do kojih je društvo stiglo gumenjakom, očito s jahte na kojoj odmaraju.

image
Božo Radić/Hanza Media

Sudeći po fotografijama, izvođač megahitova "Maggie May", "Sailing", "Tonight's the Night (Gonna Be Alright)", "I Don't Want to Talk About It" u jako je dobroj formi i raspoložen, a s guštom je, otkrivaju vrećice, odradio i shopping.

image
Božo Radić/Hanza Media


Koliko se dugo slavni gost planira zadržati u Hrvatskoj zasad nije poznato, ali čini se da im boravak na Jadranu baš godi.

image
Božo Radić/Hanza Media


Doimaju se opušteno i nepretenciozno, što se uvijek cijeni.

image
Božo Radić/Hanza Media

O dolasku "velike face" na svom je profilu na Facebooku izvijestio i gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković.

"Kažu da prve laste najavljuju proljeće. Gosti s engleskog tržišta dugi niz godina zauzimaju prvo mjesto na listi posjetitelja Grada. U Grad nam je stigao Rod Stewart, pa ako je suditi po lastama, uskoro nam stižu naši prijatelji Englezi", napisao je.

Sir Rod Stewart je posljednji put boravio u Hrvatskoj 2018. godine, kad je održao koncert i prolazio vrlo teško razdoblje.

Liječio je, naime, karcinom prostate.

"Dijagnosticirali su mi rak prostate. Bilo je važno ostati pozitivan i zadržati osmijeh na licu... Liječio sam se dvije godine, imao sam sreće, Bog me sačuvao", priznao je prošle godine, nakon što je završila bitka za zdravlje koju je vodio u tajnosti.

Velika podrška u najtežim trenucima bila mu je njegova Penny, s kojom je prije dva tjedna proslavio 13. godišnjicu sretnog braka, u kojemu je konačno, nakon desetljeća burnog života, pronašao spokoj i zadovoljstvo.


Penny Lancaster Rodova je četvrta supruga, s njom je dobio dvoje djece, a otac je još šestero iz prethodnih veza.

image
Penny i Rod u prvim godinama braka snimljeni u Cannesu
AFP


Prošlog ljeta svjetski mediji su prenijeli fotografiju na kojoj Rod Stewart pozira u društvu sadašnje i bivših triju supruga, Alane Stewart (75), Penny Lancaster (49), Kelly Emberg (61) i Rachel Hunter (50).

image
Rod Stewart s trećom suprugom, Australkom Rachel Hunter. Zatražila je razvod zbog "nepomirljivih razlika", danas su u dobrim odnosima
AFP


Povod je bio proslava 40. rođendana Rodove kćeri Kimberly, koju je Rod dobio u braku s prvom suprugom Alanom, koja je zadržala njegovo prezime.

Osim kćeri Kimberly, Rod i Alana u braku su dobili i dvije godine mlađeg sina Seana.

S Kelly Emberg je otac danas 33-godišnjoj kćeri Ruby, a s glumicom Rachel Hunter sinovima, 28-godišnjem Reneu i 25-godišnjem Liamu.

S kćeri Ruby u jeku koronakrize održavao je mini nastupe za Svjetsku zdravstvenu organizaciju i pozivao na ostanak kod kuće.

S Penny je u braku postao otac danas 13-godišnjem Alastairu i 8-godišnjem Aidenu.

"Sve moje bivše partnerice žive na tri minute od mene i svi imamo djecu zajedno, pa će nam se životi isprepletati do kraja naših života" - ustvrdio je sir Rod Stewart.

19. travanj 2024 01:16