StoryEditorOCM
ViralDA TE DUŠA ZABOLI

Pokorila je svijet mode i ljepote, a sad je dotakla dno! Priznala je traume iz djetinjstva s majkom ovisnicom, sad se čini da se njoj događa isto

Piše Ivana Kapetanović
16. rujna 2022. - 23:07

Britanska ljepotica Cara Delevingne jedna je od najplaćenijih manekenki svijeta, ali pažnju medija zadnjih dana ne privlači kampanjama za luksuzne brendove i senzualnim izgledom, nego užasnim stanjem u kojem se nalazi

Tridesetogodišnja Cara je snimljena u zračnoj luci u jako lošem izdanju. Ponašala se nesuvislo, kao da joj je sasvim loše, svjedoci su komentirali kako je djelovala kao da je pod utjecajem jakih opijata.

image
Profimedia


Poznata ljepotica jedva je stajala na nogama, a na kraju je sjela na ogradu pored ceste, i to samo u čarapama. Nakon ove srije fotografija krenuli su napisi kako je manekenku uništila droga.

Ovih je dana viđena njezina najbolja prijateljica, proslavljena glumica Margot Robbie, kako izlazi iz njezine kuće jako uplakana, pa svi pišu kako je razlog Cara i njezino vidno pogoršano fizičko i psihičko stanje.

Cara je nedavno otkrila kako se bori s golemim stresom i da ima problema s mentalnim zdravljem. Ispričala je kako je imala traumatično odrastanje jer joj je majka bila ovisnica o heroinu, a dijagnosticiran joj je i bipolarni poremećaj.

Odrastanje joj je obilježio, kako je ispričala, stalni strah, toksični odnosi i manjak ljubavi. Priznala je da je, netom nakon što je napunila 30 godina, osjećati stare traume s kojima teško izlazi na kraj.

image
Profimedia

"Svatko ima nešto kroz što prolazi sa svojom obitelji", objasnila je Cara te dodala: "U mojoj je bilo dosta kaosa, nisam bila sigurna jesu li neki ljudi dobri ili ne" - prenila je njene izjave Gloria.hr.

Osim problema kod kuće, Cara je napustila školu Bedales u Hampshireu u Engleskoj.

"Odustala sam od škole i samo sam željela dokazati da nisam promašaj kakvim sam se smatrala", priznala je Cara za časopis. "Kad imate problema s glavom, ništa ne vidite, to vas zasljepljuje."

image

Njezina voštana figura u muzeju Madame Tussauds u Dubaiju

Giuseppe Cacace/Afp

Ispričala je i kako od tinejdžerskih godina pati od depresije i anksioznosti. Dodatan uzrok njezinim problemima bila je i njezina fluidna seksualnost. Dugo se borila spoznati je li hetero ili homoseksualka. Rekla je da je privlače svi rodovi i spolovi.

image
Profimedia


Osim manekenske karijere i rada za LGBTQ+ zajednicu, Cara je posljednje vrijeme bila usredotočena i na glumu.

I baš kada se činilo da sve u njenom životu ide naprijed, posljednjih tjedana su u nekoliko navrata u javnost su procurile uznemirujuće fotografije, na kojima je neuredna, bosa i sumanuta.

Pogledajte Caru Delevigne u njezinim najsjajnijim izdanjima. Od srca joj želimo da im se vrati i nađe rješenje za svoje ogromne probleme.

 

04. svibanj 2024 11:17