StoryEditorOCM
ViralKONTRA SVEGA

Peco stres zbog medijskog pritiska liječi trčanjem, istrčao je 21 km u Omišu, njegova još službeno supruga Irena zahvalila ljudima na podršci

Piše Ivana Kapetanović
23. listopada 2022. - 18:58
Marko Pecotić je otrčao Omiški polumaraton, supruga Irena marjansku ligu. Poslala je i porukuDuje Klarić/Cropix, Instagram

Splitski pjevač Marko Pecotić Peco, čiji je razvod proteklog tjedna bio glavna vijest u državi, jučer je otrčao 21 km na Omiškom polumaratonu, a u cilj je ušao 90. s vremenom 2:06:40. Omiški polumaraton jučer je imao veliki broj sudionika koji su trčali rutom uz kanjon rijeke Cetine. 

Markova još uvijek zakonska supruga Irena sinoć je pak objavila novi story na svome Instagramu, gdje je objavila selfie na kojemu pozira s čašom vina u ruci. nasmiješena je poručila: "Živjeli i hvala svima".

image

Irena Pecotić

Prije tog objavila je story nakon trčanja, uz koji je navela: “Počela je liga. Kad trčiš bole te jedino noge, sve drugo liječiš. 1/5”.

Trčanje je inače bilo Pecina i Irenina omiljena zajednička aktivnost, a prije ove "brakorazvodne sapunice" često su zajedno sudjelovali u utrkama.

image

Irena i Marko Pecotić zajedno su trčali na ovogodišnjem Splitskom maratonu

Ante Čizmić/Cropix

Podsjetimo, prošlog je tjedna ekskluzivno upravo Slobodnoj Dalmaciji Pecotić potvrdio da se razvodi od svoje supruge Irene, inače magistre farmacije, s kojom je bio u braku 15 godina i dobio dvojicu sinova.

U tom nam je intervjuu rekao kako se nada da će uz Božju pomoć sve proći kako treba i kako su Irena i sinovi prihvatili dobro ovu vijest.

Potom nam je ekskluzivno priznao da je njegova nova ljubav i djevojka Silvia Dvornik, pjevačica i modna savjetnica u jednom splitskom trgovačkom centru, s kojom Marko Pecotić duže vrijeme nastupa na vjenčanjima i raznim eventima. 

Peco i Silvia su nakon objave izbrisali svoje profile na Instagramu, dok je Irena Pecotić ondje i dalje aktivna. Ovolika medijska pažnja sigurno je stresno utjecala na sve aktere ove priče, pa im je rekreacija, nedvojbeno, oboma nužna. 

18. travanj 2024 02:01