StoryEditorOCM
ViralPREZGODNI BRITANAC

Ovo je trenutno najseksepilniji muškarac na svijetu. Osim što glumi u najpopularnijoj seriji na Netflixu, smiješi mu se i uloga Jamesa Bonda...

Piše V.P.
6. siječnja 2021. - 12:54

Mladi britanski glumac Regé-Jean Page (31) sve se češće spominje kao nasljednik Daniela Craiga u filmovima o Jamesu Bondu. U samo tjedan dana koeficijent na njega u kladionicama je prešao sa 40/1 na 16/1. pa su mu tako sad šanse da postane novi agent 007 veće nego glumcima Jamieju Bellu, Chrisu Hemsworthu i Michaelu Fassbenderu.

Dosad su se kao nasljednici uloge Jamesa Bonda spominjali Idris Elba, Sam Heughan, James Norton i Tom Hardy. Page je djetinjstvo proveo u majčinom rodnom Zimbabweu, a školovanje je završio u Londonu.

Glumačku karijeru započinje na kazališnim daskama, 2015. glumio je u BBC-jevoj seriji Waterloo Road. Trenutno ga gledamo u hvaljenoj povijesnoj seriji Bridgerton autorice Shonde Rhimes (Uvod u anatomiju, Skandal) koju je dosad na Netflixu pogledalo 63 milijuna ljudi i koja mu je donijela popularnost diljem svijeta.

Serija Bridgerton danas je najpopularniji sadržaj na Netflixu, a u Hrvatskoj je konkretno zauzela prvo mjesto po gledanosti. Radnja je puna spletki i pikanterija, a u središtu je Bridgerton Daphne koju je utjelovila Phoebe Dynevor koja u opasnim vodama  londonskog visokog društva pokušava pronaći idealnog ljubavnog partnera. Pitanje je hoće li to biti markantni vojvoda Hastings kojeg tumači Regé-Jean Page ili netko drugi, stoji u najavi Netflixa.

Seksepilni britanski glumac koji je u trenu osvojio srca  žesnke publike djetinjstvo je proveo u Zimbabweu, a školovanje je završio u Londonu. U slobodno vrijeme voli čitati knjige: ‘Jazz’ Toni Morrison i ‘Letters to a Young Artist’ Anne Deavere Smith i strip ‘Sandman’ Neila Gaimana ili scrollati na Twitteru i Instagramu.

19. travanj 2024 02:17