StoryEditorOCM
ViralEVO GA OPET!

Nakon što ga je Split totalno ‘zaveo‘, Owen Wilson nam se vratio: hollywoodska zvijezda je ležerno šetala Dubrovnikom, rado se slikao u restoranu

Piše M.K.
28. kolovoza 2020. - 09:26

Evo nam ga opet. Vratio se.

Owen Wilson, hollywoodski glumac s A liste, zvijezda filmova "Dozvola za Fockere", "Marley i ja", "Lovci na djeveruše", "Hotel Grand Budapest", kojeg je lani, tijekom snimanja filma "Bliss", totalno oduševio Split, u kojem se po svemu ponašao kao da je doma, ovog je ljeta opet stigao na našu obalu.

image
Owen Wilson s osobljem restorana Above 5 Rooftop, u kojemu je večerao
Božo Radić/Hanza Media


Naš fotoreporter ga je sinoć snimio u šetnji Dubrovnikom, a "isposlovao" je i da glumca snimi s osobljem restorana u kojemu je uživao u večeri.

Koliko će se dugo zadržati na jugu Dalmacije i hoće li navratiti u Split, na čijim je plažama prošlog ljeta sa sinom igrao nogomet s "Hajdukovim" balunom, šetao po centru grada u "kućnom izdanju", opušteno plesao na koncertu elektro-pop atrakcije GusGus na bedemu Cornaro i neplanski naletio na naše novinare, ostaje vidjeti.

image
Ante Čizmić/Hanza Media


Podsjetimo, Owen Wilson je prošle godine u srpnju u Splitu snimao znanstveno-fantastičnu avanturu “Bliss”, u kojemu mu je kolegica bila Salme Hayek.

image
Owen Wilson prošle godine u srpnju u splitskom Varošu
Duje Klarić/Hanza Media


I dok je Salma uglavnom odlazila ciljano na snimanja i tek jednom bila fotografirana pri dolasku u poznati splitski restoran u Varošu, Splićani su Wilsona svakodnevno viđali u šetnji gradom, obilasku trgovina, Dioklecijanove palače.

Kako se u Splitu poznate osobe, pogotovo one koje su iz Splita, vrlo rijetko tako neopterećeno zabavljaju s djecom u javnosti, Wilson nas je baš šarmirao.

image
Owen i splitski par lani na Firulama: sin u pozadini drži Hajdukov balun 


Splitski par koji se prošlog ljeta sa svojom djecom kupao na plaži Firule obzirno ga je došao pitati za zajedničko fotografiranje, na što je glumac na tren odložio "Hajdukov" balun i spremno pozirao, pa su s nama podijelili uspomenu na spontani i ugodni trenutak.

19. travanj 2024 01:55