StoryEditorOCM
ViralPOLUGOLA

Na novogodišnjem koncertu slavna pjevačica imala je problema na bini s garderobom: pukla joj je vezica od topića koji joj je potom gotovo ispao

Piše M.P.
1. siječnja 2022. - 18:00

Na Novogodišnjem koncertu u Los Angelesu slavna američka pjevačica Miley Cyrus imala je neplaniranih problema: gotovo joj  je ispao topić ispod kojeg nije imala ništa.

image
Miley Cyrus
Nbc/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Dok je bila na bini, za vrijeme izvođenja pjesme, Miley je pukla vezica na majici iz koje su joj potom gotovo ispale grudi. Čim je pukla vezica, pjevačica se snašla i brzo je uhvatila gornji dio kompletića i nastavila pjevati probijajući se iza pozornice.

Čitav njezin bend i prateći vokali dali su sve od sebe da ne prekinu pjesmu dok se Miley presvlačila u jarko ružičasti sako koji je nosila ranije.

"Sada me svi definitivno gledaju", našalila se pjevačica na vlastiti račun dok je nosila samo blejzer pa je dobacila kako joj je trenutni outfit i dalje najslojevitiji od onih koje inače nosi na koncertu. Unatoč tome što je sako trebao sakriti grudi, dok je plesala na pozornici s gostujućom pjevačicom Saweetie, čini se da nije previše marila pa su gledatelji na koncertu vidjeli i previše.

19. travanj 2024 23:18