StoryEditorOCM
ViralZA NE POVJEROVATI

Bizarna nesreća: Pogledajte video u kojem je limuzinu u zrak katapultirala rampa, vozilo ‘odletjelo‘ šest metara u zrak

Piše Karlo Huzjak/ JL
1. prosinca 2022. - 11:18

Vozač limuzine u Kini imao je sreće što je preživio zastrašujući sudar nakon što je udario u razdjelnik naplatne kućice zbog čega je automobil odletio u zrak, piše Jutarnji list.

Incident se dogodio 24. studenog oko 20.20 sati i snimljen je nadzornom kamerom. Šokantna snimka pokazuje kako se limuzina brzo približava naplatnoj postaji Shihe na autocesti Shengyang-Dalian koja prolazi između gradova Shenyang i Dilian, dva najveća grada u kineskoj pokrajini Liaoning.

Iz nepoznatog razloga, vozač se naplatnoj postaji približio velikom brzinom i umjesto da skrene u jednu od traka, udario je izravno u betonski razdjelnik. Zaobljeni oblik pregrade djelovao je kao savršena rampa, katapultirajući automobil prema nebu, najmanje 6 metara u zrak. Nakon leta, automobil je sletio direktno na krov.

Lokalni mediji javljaju da su vatrogasne ekipe na teren stigle u 20.39 sati i ustanovile da je vozač preživio nesreću. One su uspjele lako izvući čovjeka iz olupine. Nije jasno koliko su ozbiljne ozljede koje je vozač zadobio, ali prema snimci, pravo je čudo što je preživio, piše Jutarnji list.

U svakom slučaju, oblik razdjelnika je možda spasio vozača, jer da su postavljeni čvršći betonski blokovi, ovaj sudar mogao je završiti tragično.

20. travanj 2024 10:09