StoryEditorOCM
ViralKAKAV ŽIVOT

Američki milijunaš poznat po razvratnim tulumima uživa na našoj obali. U Dubrovniku je polugol paradirao gradom u društvu mnogih ljepotica

Piše PSD
16. srpnja 2020. - 09:12

Dan Bilzerian, 37-godišnji osebujni američki milijunaš, danima plovi Jadranom i gušta, a sinoć je neočekivano i Dubrovčanima priredio večer koja se naveliko komentirala.

Bilzerian je sa svojim gostima na jahti, među kojima dominiraju vrlo mlade djevojke, priredio proslavu zaruka svog prijatelja, kako neki izvori kažu, filmskog producenta i igrača pokera, Billa Perkinsa i plavokose djevojke Lare Sebastian, koji su također uključeni u dalmatinsku đitu

image
Da su se slavile zaruke Dan Bilzerian otkrio je na svom Instagramu
Instagram


U tu čast Dubrovčane je iznenadio raskošan vatromet koji je zagrmio nad gradom.

image
Vatromet za Laru i Billa
Instagram


Ranije tokom dana ekipa je uzduž i poprijeko upoznavala popularnu destinaciju u koju su stigli, uspela se dakako žičarom do Srđa, čime je brineta koja je na svim fotografijama u najprisnijem Danovom krugu, bila posebno impresionirana.

image
Pogledom sa Srđa posebno je bila dojmljena brineta, koja je stalno u najužem playboyjevom krugu
Instagram


Tijekom obilaska centra Dubrovnika, Dana Bilzeriana je "spucala" ili vrućina ili taština, ili jedno i drugo, pa se komodno svukao i bez majice nastavio obilazak, što su zabilježili naši fotoreporteri.

image

 
Tonči Plazibat/Hanza Media


Ne znamo ordiniraju li komunalni redari ove sezone ili zbog koronom sasječenog turizma gledaju kroz prste, no možemo svakako usvrditi kako prizor nije nešto čime bi se imućni Amerikanac mogao posebno hvaliti. Iz više razloga.

image
Ekipa na Stradunu
Tonči Plazibat/Hanza Media


Kako god, raspoloženo društvo je dosad posjetilo Split, Brač, Hvar, Palmižanu, Paklene otoke, NP Krka i Korčulu, a u šetnji preko Straduna Bilzeriana su neki i prepoznavali, te se željeli slikati s njim.

image
Dana Bilzeriana su prepoznavali i željeli se slikati s njim
Tonči Plazibat/Hanza Media

Dan Bilzerian je prije par dana otkrio i kako piše sočnu autobiografiju. Ponudio je 5 tisuća dolara ponuđaču najboljeg naslova.

 

 

 

19. travanj 2024 15:36