StoryEditorOCM
ViralU FOKUSU

Adriana Ćaleta-Car i njena vjenčanica bile su glavna vijest zadnjih dana; ona nije za stav ‘manje je više‘ ali ne mora svatko ni biti, zar ne?

Piše Nina Glučina Ramadža
9. lipnja 2022. - 13:57

"Je l' ovo svadba ili bugarska matura? Kosa spaljena i dijamanti od dva dinara": Prebogata hrvatska mlada ovog vikenda je glavna tema na mrežama, naslov je teksta o vjenčanju Duje Ćalete-Cara i Adriane Ćaleta-Car  koje se održalo prošlog tjedna u Dubrovniku na jednom srpskom portalu.

image
Tonći Plazibat/Cropix/Cropix

Manekenka, influencerica i pravnica je u svakom slučaju izazvala pažnju mnogih. Odabir je u svakom slučaju neobičan i dosad neviđen ali i malo pretjeran. Mladenka definitivno nije pobornica onoga manje je više. Ali ni ne mora biti.

Poanta je da se na dan vjenčanja haljina sviđa onoj osobi koja je nosi. Vjerujemo da je zadovoljna bila s kreacijom čim ju je sama dizajnirala zajedno s poznatom hrvatskom dizajnericom.

image
Tonći Plazibat/Cropix/Cropix

Bilo kako bilo, Dubrovkinja je bila u svim mogućim medijima, domaćim i stranima a to je, vjerujemo, i priželjkivala.

Za kraj dodali bismo da bi Adrianin odabir više pristajao Met Gali ili možda crvenom tepihu u Hollywoodu odnosno maturalnoj večeri.

Vjenčanje i to crkveno je kad se sve zbroji ipak prigoda koja ne bi trebala otkrivati ovoliko, a često svećenici ni ne dozvoljavaju ulazak mladenki u crkvu ako nisu propisno 'pokrile' i najmanji dio kože na rukama i leđima.

image
Tonći Plazibat/Cropix/Cropix

Tko je njima kriv što nisu Adriana.

Za kraj moramo pohvaliti jednu stvar- u moru istih vjenčanica i mladenki hrabro je usuditi se biti drugačiji.

 

 

 

27. travanj 2024 02:57