StoryEditorOCM
SportPOSEBNA OSOBA

Vedran Ješe o smrti Kranjčara: Bio je veliki trener i motivator, vjerovao je u mene i dao mi priliku da zaigram nogomet!

Piše Ivica GJERGJA
3. ožujka 2021. - 15:55

Vijest o smrti Zlatka Kranjčara strašno je pogodila i Vedrana Ješu kojeg je Kranjčar svojedobno trenirao, a s njim je osvojio prvenstvo 2001. godine s NK Zagrebom,. Ješe još uvije i u svojoj 40 godini života igra za Primorac iz Biograda. Nakon što je odradio trening , kazao nam je kako je sa smrću velikog trenera posebno pogođen i šokiran. 

- Ne mogu vjerovati da se to dogodilo, znao sam da je imao neke probleme, a ne da bi se ovo moglo dogoditi. Potreslo me, Cico je bio posebna osoba i trener. Meni tada kao mladom igraču dao je priliku, vjerovao mi je i to mu ne mogu zaboraviti. Bio je veliki motivator, izvukao je iz nas maksimum. Sjećam se, te je godine u Zagreb doveden Ivica Olić, iz Izraela je stigao Duro, iz Rijeke Hasančić, a Bulat je tu sezonu odigrao kapetanski. Cico je od dobre momčadi prepune anonimusa napravio fantastičnu ekipu koja je igrala prvi put u povijesti HNL-a u formaciji 4-2-4. Igrali smo nevjerojatno borben, napadački i efikasan nogomet te zasluženo kolo prije kraja osvojili titulu u Čakovcu. Cicinoj obitelji i svim ljubiteljima nogometa iskrenu sućut, kazao je Ješe. 

19. travanj 2024 18:35